Fiat - 128 Berlina - 1972

Omschrijving
Fiat - 128 Berlina - 1972
Kan worden opgehaald in: Italië - met Italiaans kenteken - 16909 km - 2 - Zeer goede staat, minimale tekenen van slijtage

- Keuring: geldig tot 2021
- Eigenaren: 1
- Mechanica: Origineel
- Banden: Nieuw

BESCHRIJVING
Mooie Fiat 128 Sedan uit 1972, slechts één eigenaar, bewaard gebleven en met de eerste lak, nooit gerestaureerd, altijd binnen opgeslagen en met zorg door de eigenaar gebruikt. De teller staat op 16909, degelijke mechanica met goede prestaties, nieuwe banden, nieuwe accu, hij heeft een beurt gehad. Degelijke auto, geen ongelukken en zeer goed bewaard gebleven ondanks zijn leeftijd.

Onderkant in zeer goede staat, gezond en zonder problemen. Nummerplaten van Turijn, zeer charmante nummerplaat van de stad waar hij geproduceerd werd.
Dankzij zijn originaliteit en TO-nummerplaat werd hij in verschillende TV-shows gebruikt alsmede in klassieke auto-tijdschriften.
Een stukje Italiaanse geschiedenis.

Documenten en kentekenplaten uit Turijn, de stad waar de Fiat-fabriek werd geboren en zich nog steeds bevindt; een charmante combinatie voor deze Fiat, uniek en van Italiaanse makelij.

Transport kan geregeld worden via een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal transport, deze kosten zullen na de verkoop en na akkoord door beide partijen ten laste komen van de koper. Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor het transport. Als het voertuig niet in Italië wordt verkocht, duurt het enkele dagen voor de organisatie van het transport en de voltooiing van de administratieve procedures voor de export in overeenstemming met de geldende wetgeving. Kosten voor de exportdocumenten en het vervoer komen ten laste van de koper. De kosten hiervan zullen na de verkoop worden medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming.

Het voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Caltagirone (Ragusa), Sicilië, Italië.

Kavelgegevens
Merk
Fiat
Model Type
128 Berlina
Jaar
1972
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Sedan
Kilometerstand
16909 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Staat
2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Geel
Paardenkracht
55
Cilinderinhoud
1200
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen