Ferrari - Mondial - 1981

Omschrijving
Ferrari - Mondial - 1981
Kan worden opgehaald in: Nederland - met Nederlands kenteken - 99550 km - 4 - In een goede staat, rijklaar, mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist.

Ferrari Mondial 8. Deze eerste serie van de 4 persoons Ferrari is voorzien van een 2.9L V8 middenmotor met 214pk, gekoppeld aan een 5-versnellingsbak.

Deze Ferrari Mondial 8 van 1981 hebben wij onlangs ingeruild op een Maserati 4200GT. De vorige eigenaar kocht de auto in Frankrijk, nadat deze een aantal jaar had stilgestaan. De auto verkeerd in rijdende staat. Wij hebben recent aanzienlijk veel onderhoud aan de auto verricht. Cilinderkoppen zijn gereviseerd, de waterpomp is vervangen, de distributieriemen zijn vervangen, dynamo is vervangen, starter is gerepareerd, bougies zijn vervangen en diverse rubbers en waterslangen zijn vervangen.

Optisch betreft het een redelijke auto, met aan het oppervlak hooguit een enkele blistering maar niets ernstigs. De lak is niet overal origineel meer. Het interieur is mooi origineel met zelfs nog de originele radio. Het leer vertoont wat droogte en slijtage maar verdient een goede re-conditionering. De bodem van de auto vertoont oppervlakkige roestvorming maar is goed te behandelen. Een instructieboekje is aanwezig, een onderhoudsboekje ontbreekt. Wel hebben we natuurlijk de door ons uitgevoerde werkzaamheden ter inzage.

U bent welkom om de auto te komen bezichtigen in Nunspeet alvorens u een bod uitbrengt. Neem hiervoor contact op met Catawiki.

Kavelgegevens
Merk
Ferrari
Model Type
Mondial
Jaar
1981
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
Coupé
Kilometerstand
99550 km
Registratiepapieren
met Nederlands kenteken
Staat
4 - Redelijke staat: rijdbaar, mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Zwart
Paardenkracht
214
Cilinderinhoud
2927
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen