14 karaat Geel goud, Rosé goud - Ring - 1.00 ct Saffier - Diamanten

Omschrijving
14 karaat Geel goud, Rosé goud - Ring - 1.00 ct Saffier - Diamanten
Maat: 18.25 (57.5) - Totaal gewicht: 4.6 g

Een 14K. roségouden ring met een geelgouden vatting (waar de stenen ingezet zijn) bezet met een mooie lichte Ceylon saffier van ca 1.00ct twee baquette diamanten van elk 0.10ct en 6 diamantjes (8 kant en briljant slijp) van 0.06 ct tezamen.
De ring is een vermaakte trouwring geweest, vandaar de afwijking van het rose en geelgoud, de vatting is er later opgezet.
gewicht: 4.60 gram
maat: 18.25 (57.5) let op: het op de juiste maat maken van de ring is niet in de veilingprijs inbegrepen, dit kan wel door ieddere goede goudsmid gedaan worden.

Deze zeer draagbare ring wordt als cadeau ingepakt in een origineel ring doosje (nieuw), aangetekend met een Track en Trace code aan U opgestuurd.
Ik verzend de ring op de eerste werkdag nadat U het betaald heeft aan Catawiki. Ik heb echter geen invloed op de snelheid van versturen van de vervoers-maatschappy, het kan somes iets langer duurt.

Let op: bij een levering buiten de Europese Gemeenschap kunnen er douane rechten worden geheven door het land van bestemming. Deze extra kosten zijn niet in de veilingprijs inbegrepen en dienen dan ook door de ontvanger zelf betaald te worden.

Kavelgegevens
Type
Ring
Geslacht
Dames
Materiaal
Geel goud, Rosé goud
Materiaalfijnheid
14 karaat
Maat
18.25 (57.5)
Totale Gewicht
4,6 g
Staat
Uitstekende conditie - nauwelijks gebruikt met minimale tekenen van slijtage
Hoofdsteen
Saffier
Voornaamste steen behandeling
Doorgaans behandeld
Gewicht van de grootste steen in karaat
1,00
Omringende stenen
Diamanten
Totaal karaatgewicht omringende stenen
0,25
Diamant zuiverheid
SI1 / SI2
Diamant kleurgehalte
H
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen