Germán Sánahag Roa - Lumpetika

Omschrijving
Germán Sánahag Roa - Lumpetika
Metaal - Handgesigneerd - Unica - 2018

In een zeer goede staat, een unieke metalen sculptuur van de Bogotaanse kunstenaar Germán Sánahag Roa uit Bogota, Colombia. Deze kunstenaar is ondertussen wereldwijd bekend. Hij maakt onder andere hele grote wandsculpturen maar ook hangende of staande mobiles. De stijl lijkt ook wel op deconstructivisme maar het is ook minimalistisch. Onder de naam "Roa Escultor Oficial" is hij via social media te vinden.

Wat heel mooi is dat elke hoek van deze sculptuur weer anders is en dit is heel goed te zien als je door de foto serie klikt. Op de laatste foto is een heel groot wandsculptuur te zien welke wij online tegen kwamen.

Aan de onderkant zit leer met daarin zijn handtekening. Bij deze sculptuur zit een officieel certificaat van echtheid met alle gegevens. Ook aan de achterkant met pen geschreven zijn handtekening, naam en vingerafdruk. Ook dat het authentiek is.

Afmetingen: Hoogte 26 cm x Breedte 16 cm x Diepte 16 cm. Zwarte metalen sokkel Hoogte 10 cm x Breedte 10 cm x Diepte 10 cm.

Conditie in overeenstemming met de leeftijd en gebruik. Enige krasjes en vlekjes. Bekijk goed de foto's voor een juist beeld van het aangeboden kavel.


Wordt goed verpakt en per aangetekend verstuurd via PostNL Pakketservice, binnen en buiten Nederland. Bezoek ook onze Catawiki pagina catawiki.grooveydesign.nl met andere vintage kavels.

Kavelgegevens
Kunstenaar
Germán Sánahag Roa
Titel van kunstwerk
Lumpetika
Techniek
Metaal
Signatuur
Handgesigneerd
Jaar
2018
Periode
2010-heden
Editie
Unica
Staat
Goed
Afbeeldingsgrootte
0×0 mm
Totale afmetingen
26×16×16 cm
Verkocht met lijst
Nee
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen