Rouzbeh Tahmassian - Anarchy

Omschrijving
Rouzbeh Tahmassian - Anarchy
Gemengde techniek, Houtsnede - Gesigneerd in de plaat, Handgesigneerd - Unica - 2019

Het eerste unieke kunstwerk in de serie ‘Relieved from constrainment’. Dit kunstwerk is van begin tot einde met de hand vervaardigd van hout, in combinatie met acrylverf. Het werk kan zowel staand als hangend tentoon worden gesteld. De achterzijde van het houtwerk is onder handen genomen met een unieke verbrandingstechniek. Wordt rechtstreeks gekocht bij de kunstenaar. Het is aan de achterkant gesigneerd door de kunstenaar. Wordt tevens geleverd met certificaat van echtheid.

Afmetingen 31x31x14 cm

Informatie over de serie
Wat maakt jou als persoon uniek? Wat zorgt ervoor dat jij bent wie jij bent? We bewegen allemaal met de golven van hedendaagse maatschappij mee, soms blind voor wat er om ons heen werkelijk gebeurt. Willen we bewust zijn van onszelf en onze omgeving dan moeten we een stap opzij zetten. We zullen een patroon moeten doorbreken, een patroon van gewenning en onbewuste levenswijze.

Informatie over de kunstenaar
Rouzbeh Tahmassian, veelzijdige beeldend kunstenaar uit Rotterdam. Zijn werk wordt wereldwijd verkocht en geëxposeerd. De unieke combinatie van technieken en materialen en expressieve beelden maken zijn werk erg geliefd. Er zijn geen reproducties, alle werken zijn origineel en stuk voor stuk uniek.

Het kunstwerk wordt bij voorkeur opgehaald in Rotterdam (Nederland), maar kan in overleg ook verzonden worden. Hierbij wordt deze zorgvuldig en professioneel ingepakt en verzekerd verzonden. Met de Track&Trace code kan het pakket gevolgd worden tot aan uw deur.

Kavelgegevens
Kunstenaar
Rouzbeh Tahmassian
Titel van kunstwerk
Anarchy
Techniek
Gemengde techniek, Houtsnede
Signatuur
Gesigneerd in de plaat, Handgesigneerd
Jaar
2019
Periode
2010-heden
Editie
Unica
Staat
Nieuw
Afbeeldingsgrootte
31×31 cm
Totale afmetingen
31×31×14 cm
Verkocht met lijst
Nee
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen