Ferrari - Testarossa - 1988

Omschrijving
Ferrari - Testarossa - 1988
Kan worden opgehaald in: Italië - met Italiaans kenteken - 46000 km - 2 - Zeer goede staat, minimale tekenen van slijtage

Prachtige auto, nooit gerestaureerd of beschadigd, alle onderdelen zijn origineel (het huidige sportstuurwiel kan worden vervangen door het originele die de eigenaar heeft bewaard), perfect en efficiënt (keuring geldig tot 2021, slechts een paar dagen geleden laten doen), bijna nieuwe banden op 95%, auto met slechts 46.000 km en drie eigenaren sinds 1988, het jaar van registratie in de provincie Modena. Deze Ferrari Testarossa is van de tweede serie, type F110 AB/E (twee lage buitenspiegels en wielbevestiging met vijf bouten), frame ZFFAA17B000078748, prachtig in zijn Rosso Corsa (Racing Red) kleur en zwarte Connolly leren interieur, hij heeft nog steeds zijn originele Modena nummerplaat MO 778327 (verkocht door de officiële dealer Motor Spa en geregistreerd in de Ferrari-stad op 12 oktober 1988). Hij heeft alle documenten qua onderhoud, altijd zorgvuldig uitgevoerd bij officiële Ferrari-dealers en onderhoudscentra (de laatste beurt was 8.000 euro en op 40.000km, de distributieriemen werden ook vervangen). Uitgerust met een roestvrijstalen uitlaatsysteem, maar het originele is ook beschikbaar. Originele gereedschapsset, gebruikers- en onderhoudshandleiding en, zoals reeds vermeld, het onderhoudsboekje. De auto heeft ook het certificaat van historisch belang en het identiteitscertificaat afgegeven door ASI, Automotoclub Storico Italiano, en het certificaat van goedkeuring uit het Fiat-register. De huidige eigenaar kocht deze Testarossa in 2005, hij ging er zeer zorgvuldig mee om en was altijd erg nauwgezet met het onderhoud, hij heeft nu besloten dit juweeltje te verkopen. De auto kan 300 km/u bereiken en is vrijwel nieuw, hij gebruikt hem maar heel zelden vanwege zijn leeftijd. De auto zou kunnen worden vrijgesteld van autobelasting en lagere overdrachtskosten van 250 euro binnen Italië dankzij de verschillende certificaten van FIVA en het feit dat hij meer dan dertig jaar oud is, hij komt ook in aanmerking voor zeer gunstige verzekeringen omdat het een voertuig is van historisch belang. De auto staat in Giaveno, 30 km van Turijn, documenten in orde voor de overdracht van eigendom of export, klaar voor elke reis.

Kavelgegevens
Merk
Ferrari
Model Type
Testarossa
Jaar
1988
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Coupé
Afgelezen kilometerstand
46000 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Rood
Paardenkracht
390
Staat (Algemeen)
2 - Zeer goede conditie: minimale sporen van gebruik of slijtage
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen