Nr. 30780351

Verkocht
Andrej Zadorine (1960) - Figuur zittend op tafel
Eindbod
€ 1,000
221 weken geleden

Andrej Zadorine (1960) - Figuur zittend op tafel

Zeer fraai schilderij, geschilderd door de fijnschilder van Russische herkomst, Andrej Zadorine. Het werk is afkomstig uit een galerie en zeer fraai ingelijst in een handgemaakte lijst. Het werk is in zeer goede staat. Zadorine, geboren in 1960, Beryozovka in Rusland. Leeft en werkt tot heden in Nederland. "De ontdekking van fotografie was van fundamenteel belang voor de manier waarop kunstenaars de wereld om hen heen begonnen te vertegenwoordigen: door deze tot stilstand te brengen". De kunstenaar Andrej Zadorine voegt een extra dimensie toe aan dit aspect van zijn werk door stilstaande beelden te sequencen tot een geschilderde fotoserie. Door het medium olieverf te gebruiken, begiftigt hij zijn beeldkeuzes bewust met extra kracht en emotioneel gewicht. Is het werk van Andrej Zadorine een nieuwe vaste start in het firmament van beeldende kunst.

Nr. 30780351

Verkocht
Andrej Zadorine (1960) - Figuur zittend op tafel

Andrej Zadorine (1960) - Figuur zittend op tafel

Zeer fraai schilderij, geschilderd door de fijnschilder van Russische herkomst, Andrej Zadorine. Het werk is afkomstig uit een galerie en zeer fraai ingelijst in een handgemaakte lijst. Het werk is in zeer goede staat.

Zadorine, geboren in 1960, Beryozovka in Rusland. Leeft en werkt tot heden in Nederland.
"De ontdekking van fotografie was van fundamenteel belang voor de manier waarop kunstenaars de wereld om hen heen begonnen te vertegenwoordigen: door deze tot stilstand te brengen". De kunstenaar Andrej Zadorine voegt een extra dimensie toe aan dit aspect van zijn werk door stilstaande beelden te sequencen tot een geschilderde fotoserie. Door het medium olieverf te gebruiken, begiftigt hij zijn beeldkeuzes bewust met extra kracht en emotioneel gewicht. Is het werk van Andrej Zadorine een nieuwe vaste start in het firmament van beeldende kunst.



Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object