Hans Leijerzapf - De bestanddelen

Omschrijving
Hans Leijerzapf - De bestanddelen
Zeefdruk - Handgesigneerd - E/A - 2005

E/A zeefdruk met 3 figuratieve heren of mannen en uil op een rood - geel achtergrond. Een heer heeft een koffiekan in zijn handen de andere man schenkt iets in voor de derde.

Biografie:
Hans Leijerzapf is geboren in Leiden in 1951. In 1974 studeerde hij af aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten te Den Haag in grafiek en schilderen.De werken van hem zijn anekdotisch figuratief. De voorstelling van mannen met jassen op een podium-achtige verhoging suggereert dat er nog iets moet volgen: de clou, de ontknoping. Leijerzapf laat de invulling over aan het inzicht van de kijker. Hij heeft zijn atelier in IJsselstein maar exposeert door heel Nederland in toonaangevende galeries. Hij leeft voor de kunst en de kunst is zijn leven. Geïnteresseerd als hij is in de wereld en de mens geeft hij een zelfreflectie met humor en zelfspot. Hij houd de toeschouwer een spiegel voor waar je vaak om moet lachen.

Kavelgegevens
Titel van kunstwerk
De bestanddelen
Periode
2000-2009, 2010-heden
Jaar
2005
Techniek
Zeefdruk
Signatuur
Handgesigneerd
Editie
E/A
Staat
Nieuw
Totale afmetingen
46×53×46 cm
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen