Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 32310951

Niet meer beschikbaar
Alfa Romeo - Giulia Nuova Super 1300 (motor 2000)  - 1974
Bieden gesloten
224 weken geleden

Alfa Romeo - Giulia Nuova Super 1300 (motor 2000) - 1974

Alfa Romeo verkeert in een nette conditie. De motor loopt zeer goed en zonder bijgeluiden. Voorzien van een 1948cc motor. Zeer krachtige motor die perfect rijdt. Alle versnellingen laten zich goed schakelen zonder bijgeluiden. Bodem van deze Alfa even eens als de deuren den deursponningen verkeren in goede staat. Geen rot! Auto rijdt,remt en schakelt goed. Voorzien van een Duitse toelating (H). Interieur verkeert in een top conditie. Stoelen zitten goed en buiten de kleine gebruikerssporen om zijn ze perfect. Alle meters, klokken en verlichtingen functioneren. Deze unieke kleuren combinatie met de krachtige motor maakt deze Alfa een echt unicum. Lak is niet helemaal 100 procent strak. Voor bezichtigingen bent u van harte welkom in Almelo, Nederland.

Nr. 32310951

Niet meer beschikbaar
Alfa Romeo - Giulia Nuova Super 1300 (motor 2000)  - 1974

Alfa Romeo - Giulia Nuova Super 1300 (motor 2000) - 1974

Alfa Romeo verkeert in een nette conditie. De motor loopt zeer goed en zonder bijgeluiden. Voorzien van een 1948cc motor.

Zeer krachtige motor die perfect rijdt. Alle versnellingen laten zich goed schakelen zonder bijgeluiden.

Bodem van deze Alfa even eens als de deuren den deursponningen verkeren in goede staat. Geen rot! Auto rijdt,remt en schakelt goed. Voorzien van een Duitse toelating (H).

Interieur verkeert in een top conditie. Stoelen zitten goed en buiten de kleine gebruikerssporen om zijn ze perfect. Alle meters, klokken en verlichtingen functioneren.

Deze unieke kleuren combinatie met de krachtige motor maakt deze Alfa een echt unicum. Lak is niet helemaal 100 procent strak.

Voor bezichtigingen bent u van harte welkom in Almelo, Nederland.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object