Jaguar - E-Type - 1973

Omschrijving
Jaguar - E-Type - 1973
Bevindt zich in: België - met Belgisch kenteken - 36703 mi - 2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage

E-Type Serie 3-V12, 5,3 L, in een uitstekende staat, het is goedgekeurd voor de Belgische APK en is klaar voor een nieuwe registratie.

Het is van Californische oorsprong en werd gedurende 5 jaar in Dubai gebruikt (altijd in een garage en bij droog weer), het werd af en toe gereden en is perfect onderhouden.

3 jaar geleden in België ingevoerd. Dit voertuig was het eigendom van een Jordaanse diplomaat die gevestigd was in Dubai en het maakte deel uit van zijn verzameling.

Volledig gerestaureerd: Het lakwerk is erg mooi en het chroom is nieuw. Een kleine deuk in de achterste rechtervleugel, hetgeen gemakkelijk kan worden gerepareerd.

Het interieur is in een perfecte staat en de bekleding is volledig nieuw sinds 2013. De motor draait op een „kwartslag“ (een vierde omwentelingen) met een goede acceleratie.

Een volledige onderhoudsbeurt werd in 2019 gedaan, inclusief verversingen van de motorolie, brug en versnellingsbakolie. Nieuwe bougies en nieuwe spoel.

De motor draait op een kwart omwentelingen. Dit voertuig kan elke afstand rijden en wacht op de nieuwe eigenaar. Dit is een gebruikt voertuig.

We raden aan om het voertuig te bezichtigen voordat u een bod plaatst. Dit om een teleurstelling te voorkomen. Neem contact op met Catawiki om een afspraak te maken of indien u vragen heeft.

Uw biedingen zijn exclusief transport-en/of exportkosten, tenzij anders vermeld. Alvorens een bod te doen adviseren wij u om eerst de regelgeving omtrent voertuigregistratie in uw land te controleren. De verkoper noch Catawiki zijn verantwoordelijk voor de registratie van het voertuig in het land van de koper.

Kavelgegevens
Merk
Jaguar
Model Type
E-Type
Jaar
1973
Bevindt zich in
België
Body stijl
Coupé
Afgelezen kilometerstand
36703 mi
Registratiepapieren
met Belgisch kenteken
Transmissie
Automatisch
Brandstof
Benzine
Kleur
Bordeaux
Paardenkracht
272
Staat (Algemeen)
2 - Zeer goede conditie: minimale sporen van gebruik of slijtage
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen