Jaguar - XJS 6.0 liter V12 2+2 Convertible - 1995

Omschrijving
Jaguar - XJS 6.0 liter V12 2+2 Convertible - 1995
Bevindt zich in: Nederland - met Amerikaans kenteken - 125588 mi - 2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage

Hier word uit een privé collectie te koop aangeboden een Jaguar XJS 6.0 V12 2+2 Convertible model 1995.

Dit is een unieke kans om nu eigenaar te worden van de meest gezochte en begeerde collectors Jaguar XJS, in nearley factory fresh condition. In de kleur en opties zoals die in de verkoop folder er uitziet in 1995 en waarmee u zelf zo luxueus terug te laten vervoeren naar 1995.

Historie:
De hier uit privé collectie aangeboden Jaguar XJS 6.0 V12 2+2 convertible is
geproduceerd /verscheept van uit de fabriek Brownslane Engeland en geleverd in USA aan zijn eerste eigenaar.

Deze 25 jarige Jaguar XJS 6.0 V12 2+2 Convertible heeft net over 125.000 miles op de teller staan. Zie foto's De mooie staat van deze jaguar is ook wel duidelijk te zien op de foto’s. Onder de motorkap, het interieur, de hout accenten, hemel / dak zijn in hele mooie conditie.

Deze Jaguar word nu aangeboden / geveild in de mooie staat zoals die nu is en geleverd met bijgaande boekjes, documentatie op USB Stick (o.a. originele promotie folder, etc), Jaguar carfax met de km standen en historie, origineel gereedschap set, crème leder origineel afdek hoes convertible top en Origineel opberg etui voor Jaguar origineel OEM radio frontje. En voor de kenners, Ja zelfs de airco, stoelverwarming /verstelling als ook cruise control werken naar behoren als ook de OEM Jaguar radio werkt naar behoren.

Deze Jaguars XJS waren toen alleen beschikbaar voor de V12 versie op bestelling. Er zijn van de Jaguar XJS 6.0 V12 2+2 convertible maar 77 van deze exemplaren geleverd volgens officiële bronnen, wat deze Jaguar tot een ware fel begeerde collectors item maakt. En The rarest onder de Jaguar XJS Convertible modellen, in tegenstelling tot de modellen met de 4.0 in lijn 6 cilinder motor die regelmatig te koop worden aangeboden.

De Jaguar staat momenteel nog op Amerikaans kenteken, waar aan alle formaliteiten is voldaan, zodat de auto op uw naam zou kunnen worden ingeschreven in het kenteken register in de EU. Eventueel kunnen we u assisteren in transport. U kunt nog meer detail foto’s / info zien op Instagram waaronder ook de Jaguar Sales folder op red jaguar 6.0.

U bent van harte welkom om de auto te bezichtigen in Eindhoven, Nederland.Kavelgegevens
Merk
Jaguar
Model Type
XJS 6.0 liter V12 2+2 Convertible
Jaar
1995
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
Cabriolet
Afgelezen kilometerstand
125588 mi
Registratiepapieren
met Amerikaans kenteken
Transmissie
Automatisch
Brandstof
Benzine
Kleur
Candy, Rood
Paardenkracht
301
Staat (Algemeen)
2 - Zeer goede conditie: minimale sporen van gebruik of slijtage
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen