Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 33726891

Verkocht
Cervantes/ Gustave Dore - Don Quixote - 1865
Eindbod
€ 75
218 weken geleden

Cervantes/ Gustave Dore - Don Quixote - 1865

Don Quichot In 1863 nam Doré's pen de meest klassieke roman aller tijden over: 'Don Quixote' van Miguel de Cervantes. Hij visualiseerde de lange en slungelige windmolenjager en zijn korte dikbuikige dienaar Sancho Panza op de manier waarop ze vandaag nog steeds worden afgebeeld. De achtergronden roepen het zonnige Spanje met de meest romantische maar effectieve manier op. En het knoestige monster met de grote ogen, dat over de muur tuurt, heeft ook veel lezers bang gemaakt. Dit werk van Dore is uitgegeven door Cassell's in de zestiger jaren van de 19e eeuw. De staat van de band is matig het boek zelf ziet er goed uit. De pagina's zijn licht verkleurd maar niet gescheurd of erg gevlekt. Het boek is voorzien van vele gravures waarvan vele pagina groot. Gewicht, 3900 gram Afmetingen, 32 x 25 cm

Nr. 33726891

Verkocht
Cervantes/ Gustave Dore - Don Quixote - 1865

Cervantes/ Gustave Dore - Don Quixote - 1865

Don Quichot
In 1863 nam Doré's pen de meest klassieke roman aller tijden over: 'Don Quixote' van Miguel de Cervantes. Hij visualiseerde de lange en slungelige windmolenjager en zijn korte dikbuikige dienaar Sancho Panza op de manier waarop ze vandaag nog steeds worden afgebeeld. De achtergronden roepen het zonnige Spanje met de meest romantische maar effectieve manier op. En het knoestige monster met de grote ogen, dat over de muur tuurt, heeft ook veel lezers bang gemaakt.

Dit werk van Dore is uitgegeven door Cassell's in de zestiger jaren van de 19e eeuw. De staat van de band is matig het boek zelf ziet er goed uit. De pagina's zijn licht verkleurd maar niet gescheurd of erg gevlekt. Het boek is voorzien van vele gravures waarvan vele pagina groot.

Gewicht, 3900 gram
Afmetingen, 32 x 25 cm

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object