Jaguar - XJS12 - 1984

Omschrijving
Jaguar - XJS12 - 1984
Bevindt zich in: Oostenrijk - met Brits kenteken - 76319 mi - 5 - Toe aan restauratie (schuurvondst)

Deze Jaguar XJS12 werd geïmporteerd van Engeland naar Oostenrijk in 2008 en staat sinds 2009 in een droge hal. Er werd geen poging gedaan om de auto te starten, dus er kan niets gezegd worden over de staat van de motor. De auto toont zware roest aan de onderkant van de wielkasten en op verschillende andere plaatsen, de exacte staat is zichtbaar in de foto's. De staat van het interieur is goed en komt overeen met de leeftijd van het voertuig, in dit opzicht verwijs ik ook naar de foto's.
De auto wordt verkocht als een restauratie object en is momenteel niet in een rijdende staat, er wordt ook nadrukkelijk op gewezen dat het niet kan worden gegarandeerd dat de auto compleet is. De koper is verantwoordelijk voor het vervoer en het ophalen van het voertuig.

Het is aan te bevelen het voertuig te bezichtigen alvorens een bod uit te brengen. Dit om teleurstelling achteraf te voorkomen. Neem contact op met Catawiki om een afspraak te maken.

Kavelgegevens
Merk
Jaguar
Model Type
XJS12
Jaar
1984
Bevindt zich in
Oostenrijk
Body stijl
Coupé
Afgelezen kilometerstand
76319 mi
Registratiepapieren
met Brits kenteken
Transmissie
Automatisch
Brandstof
Benzine
Paardenkracht
300
Staat (Algemeen)
5 - Toe aan restauratie (schuurvondst)
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen