Nr. 35888477

Verkocht
Alfa Romeo - Alfetta GTV-6 V6 2.5 - 1982
Eindbod
€ 16,000
209 weken geleden

Alfa Romeo - Alfetta GTV-6 V6 2.5 - 1982

Hartelijk dank voor uw interesse in onze prachtige originele Alfa Romeo GTV-6. Dit betreft de meest geliefde en zeldzaamste GTV de GTV-6. Dit betekend dat deze Alfa Romeo voorzien is van de 2.5L V6 motor. Deze motor staat er om bekend voor zijn zeer unieke prestaties en oorverdovend geluid. Deze prachtige Alfa is door ons gevonden als een echte schuurvondst. 21 jaar lang van de éérste Duitse eigenaar geweest. De laatste 9 jaar heeft hij alleen stil gestaan in zijn garage. Wij konden het niet aanzien en kregen de kans om deze prachtige unieke Alfa weer een nieuw leven in te blazen. Na het volledig checken van alle systemen, aansluitingen en diverse testen hebben we de motor gestart. De motor was zo goed in takt dat hij na 3 maal rond slaan al volledig functioneerde en aansloeg. De 2.5L V6 motor loopt geweldig! Motor start direct. De 5 hand versnellingsbak laat zich goed door alle versnellingen heen schakelen. Auto rijdt, remt en schakelt goed. Door het stil staan in de garage dus niet op de weg te hem gereden verkeert de bodem het chassis in zeer goede originele staat. Zie de foto's!! Motorruimte en kofferbak ruimte zijn volledig origineel en vertonen zich goed. Het interieur is even eens volledig origineel. Dit verkeert kortom in top originele conditie. De stoelen zien er uit als nieuw! Dakhemel hang er super strak in als nieuw! Ook had deze Alfa als extra optie elektrische ramen en een glazen dak. Dashboard is volledig origineel met de originele meters aanwezig. Kilometerstand is een afgelezen tellerstand! Geen aantoonbare. Zoals u ziet zijn alle originele boekjes aanwezig. Zelfs het Duitse D Mark originele koopcontract. Compleet met alle originele sleutels. Het lakwerk ziet er zeer netjes uit. Grotendeels volledig origineel enkel 2 plaat delen die zijn ooit opnieuw gespoten maar heel netjes gedaan. Kortom een prachtige GTV-6 voor de echte liefhebber / verzamelaar. Tevens een hele goede waarde vaste / meer waard wordende auto! De auto staat in Almelo, Nederland.

Nr. 35888477

Verkocht
Alfa Romeo - Alfetta GTV-6 V6 2.5 - 1982

Alfa Romeo - Alfetta GTV-6 V6 2.5 - 1982

Hartelijk dank voor uw interesse in onze prachtige originele Alfa Romeo GTV-6.

Dit betreft de meest geliefde en zeldzaamste GTV de GTV-6.
Dit betekend dat deze Alfa Romeo voorzien is van de 2.5L V6 motor.
Deze motor staat er om bekend voor zijn zeer unieke prestaties en oorverdovend geluid.

Deze prachtige Alfa is door ons gevonden als een echte schuurvondst. 21 jaar lang van de éérste Duitse eigenaar geweest. De laatste 9 jaar heeft hij alleen stil gestaan in zijn garage. Wij konden het niet aanzien en kregen de kans om deze prachtige unieke Alfa weer een nieuw leven in te blazen. Na het volledig checken van alle systemen, aansluitingen en diverse testen hebben we de motor gestart. De motor was zo goed in takt dat hij na 3 maal rond slaan al volledig functioneerde en aansloeg.

De 2.5L V6 motor loopt geweldig! Motor start direct. De 5 hand versnellingsbak laat zich goed door alle versnellingen heen schakelen. Auto rijdt, remt en schakelt goed.

Door het stil staan in de garage dus niet op de weg te hem gereden verkeert de bodem het chassis in zeer goede originele staat. Zie de foto's!!

Motorruimte en kofferbak ruimte zijn volledig origineel en vertonen zich goed.

Het interieur is even eens volledig origineel. Dit verkeert kortom in top originele conditie. De stoelen zien er uit als nieuw! Dakhemel hang er super strak in als nieuw! Ook had deze Alfa als extra optie elektrische ramen en een glazen dak.

Dashboard is volledig origineel met de originele meters aanwezig. Kilometerstand is een afgelezen tellerstand! Geen aantoonbare.

Zoals u ziet zijn alle originele boekjes aanwezig. Zelfs het Duitse D Mark originele koopcontract. Compleet met alle originele sleutels.

Het lakwerk ziet er zeer netjes uit. Grotendeels volledig origineel enkel 2 plaat delen die zijn ooit opnieuw gespoten maar heel netjes gedaan.

Kortom een prachtige GTV-6 voor de echte liefhebber / verzamelaar.
Tevens een hele goede waarde vaste / meer waard wordende auto!

De auto staat in Almelo, Nederland.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object