Nr. 35945669

Verkocht
Bretz - Cult Sofa
Eindbod
€ 850
209 weken geleden

Bretz - Cult Sofa

Prachtige Cult Sofa van Bretz. Deze grote ´Laola XL' sofa is ontworpen rond het jaar 2000 door de fantasierijke mensen van Bretz. Dit is echt een ware eye-cather voor in uw woonkamer of zelfs op kantoor! Deze bijzonder grote sofa heeft prachtige lijnen en is aan de onderzijde voorzien van 4 demontabele springveren. De sofa zit/ ligt heerlijk en beweegt dus door de veren een beetje mee. Dit is echt een kenmerk van Bretz meubilair en het maakt het zitten/ liggen nog een stukje leuker! De prachtige stof is erg zacht (het lijkt wel fluweel) en is nog in een zeer goede staat. Slecht lichte gebruikerssporen, o.a. een lichte slijtageplek in het midden (zie foto's). Nieuwprijs lag rond de 5000,- euro. Dit model is inmiddels niet meer te bestellen. De afmetingen zijn 230 cm breed en 125 cm diep. Vrij fors dus! Het zitvlak van de sofa is maar liefst 105 cm diep en biedt dan ook veel ruimte. Transport is altijd mogelijk. Dit gebeurt in goed overleg met u en wordt uitgevoerd door professionele koeriers. Zelf ophalen mag natuurlijk ook.

Nr. 35945669

Verkocht
Bretz - Cult Sofa

Bretz - Cult Sofa

Prachtige Cult Sofa van Bretz.

Deze grote ´Laola XL' sofa is ontworpen rond het jaar 2000 door de fantasierijke mensen van Bretz.

Dit is echt een ware eye-cather voor in uw woonkamer of zelfs op kantoor!

Deze bijzonder grote sofa heeft prachtige lijnen en is aan de onderzijde voorzien van 4 demontabele springveren. De sofa zit/ ligt heerlijk en beweegt dus door de veren een beetje mee. Dit is echt een kenmerk van Bretz meubilair en het maakt het zitten/ liggen nog een stukje leuker!

De prachtige stof is erg zacht (het lijkt wel fluweel) en is nog in een zeer goede staat. Slecht lichte gebruikerssporen, o.a. een lichte slijtageplek in het midden (zie foto's).

Nieuwprijs lag rond de 5000,- euro. Dit model is inmiddels niet meer te bestellen.

De afmetingen zijn 230 cm breed en 125 cm diep. Vrij fors dus! Het zitvlak van de sofa is maar liefst 105 cm diep en biedt dan ook veel ruimte.

Transport is altijd mogelijk. Dit gebeurt in goed overleg met u en wordt uitgevoerd door professionele koeriers. Zelf ophalen mag natuurlijk ook.


Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object