Stephanie Forsythe & Todd MacAllen - Molo Design Studio - Roomdivider

Omschrijving
Stephanie Forsythe & Todd MacAllen - Molo Design Studio - Roomdivider
Canada - 2004 - Papier

Molo is een prachtig product dat voldoet aan alle eisen die je van een top design mag verwachten. Deze roomdivider met honingraad constructie is gemaakt van textiel en Tyvek papier die als een harmonica uitvouwbaar is. Een pakket dat ingevouwen slechts 5 cm dik is en dat zich eenvoudig ontplooit tot een waaier. Tyvek lijkt op papier en is gewoon te beschrijven, maar scheurt niet en is vloeistofdicht en waterdampdoorlatend. Het materiaal is knipbaar en snijdbaar.
Door de honingraad structuur verbetert automatisch de akoestiek door het groot absorberend vermogen. Op de onderzijde van het textiel/vilt is klittenband bevestigd, zodat de roomdivider goed op zijn plek blijft staan. De bijzondere honingraad constructie maakt de beleving van alle producten uniek. De onverwachte belevenis dat kwetsbaar lijkende, zachte materialen zo’n sterke en stabiele constructie kunnen realiseren doet iedereen verbazen.

Afmetingen: Uitgevouwen : Lengte 183 cm, breedte 39 cm

Kavelgegevens
Object
Roomdivider
Materiaal
Papier
Ontwerper / Kunstenaar
Stephanie Forsythe & Todd MacAllen
Fabrikant / Merk
Molo Design Studio
Staat
Goede staat - gebruikt met kleine tekenen van ouderdom en vlekjes
Geschatte periode
2004
Land van herkomst
Canada
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen