Panini - Confederation Cup Russia 2017 - Compleet album

Omschrijving
Panini - Confederation Cup Russia 2017 - Compleet album
Nieuwstaat - Topstaat mint - Onbeschreven - Met introductiestickers

Aangeboden een schitterend origineel compleet album van Confederation Cup Russia 2017, het toernooi dat werd gehouden tussen 17 juni en 2 juli 2017 en dat Duitsland als winnaar had na een finale tegen Chili, waarin het 1-0 werd.

Dit album is in mint staat bewaard gebleven, uiteraard zeer stevig in de niet, en nergens is er geschreven op of in het album, aan de voorkant en achterkant zitten nog respectievelijk 2 en 3 introductiestickers vast geniet aan het album, bij de introductiestickers achterin hadden dat zo te zien 4 stickers moeten zijn, dus daar lijkt er een te ontbreken, zie de foto.

Dit album is duidelijk zeer zorgvuldig bewaard, waardoor geen gebruikssporen ontstaan zijn: kortom, een unieke kans om een bijzonder album aan de verzameling toe te voegen, en van de kwaliteit die veeleisende verzamelaars zoeken, aan dit toernooi namen 8 landen deel, van 6 verschillende confederaties, in de finale versloeg regerend wereldkampioen Duitsland Chili met 1-0.

In het album vind je bekende spelers zoals o a C Ronaldo, I Akinfeev, M Neuer, P Jedinak, A Gomes, R Márquez, en nog tal van anderen, ook wat leuke historische stickers achterin van eerdere edities, met sterrenteams van toen.

Voor een eigen indruk van het geheel is het aan te raden de foto's van dit album zo aandachtig mogelijk te bekijken, alle pagina's zijn hier op de foto gezet, uiteraard zal dit kavel met veel zorg verpakt worden om enige risico op schade tot een minimum te beperken en de mint staat te behouden.

Het album wordt eerst gewikkeld in een stuk bubble wrap, en wordt daarna in een stevige doos geplaatst; het kavel wordt per aangetekende pakketpost verzonden binnen Nederland en naar de rest van de wereld, en, indien van toepassing, met aanvullende verzekering die de waarde van het winnend bod dekt.

Verzending van het kavel vindt op zijn laatst plaats drie werkdagen na de ontvangst van de betaling, er zijn voordelige verzendkosten bij het winnen van meerdere kavels binnen dezelfde veiling, als je in deze periode nog enkele dagen afwezig bent, dan hoeft dat geen probleem te zijn: op verzoek, en in onderling overleg, kan het ook verzonden worden op een later tijdstip, houd na het ontvangen van de track en trace code deze a j b steeds goed in de gaten, dit voorkomt dat het pakket onnodig retour wordt gezonden na een mislukte bezorgpoging: dank voor de moeite.

Kavelgegevens
Teema/Sarja
Confederation Cup Russia 2017
Merk
Panini
Object
Compleet album
Staat
Nieuwstaat
extra‘s
Topstaat mint - Onbeschreven - Met introductiestickers
Taal
Italiaans
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen