Autobianchi - Bianchina - 1968

Omschrijving
Autobianchi - Bianchina - 1968
Bevindt zich in: Italië - met Italiaans kenteken - 14000 km - 2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage

Autobianchi Bianchina uit 1968, in zeer goede staat, geregistreerd in het Autobianchi historische register, tweede eigenaar, geldige keuring.
Altijd in een garage gestald, weg van kou, regen en sneeuw, zeer goede mechanica, carrosserie in goede staat, uitstekend interieur, nieuwe banden, zeer goede onderzijde.

Perfecte Italiaanse stijl, een echt icoon en bekend dankzij de Italiaanse ‘Fantozzi‘-films.

Voor kopers buiten Italië: indien u hulp nodig heeft met exportdocumenten dan bieden wij een bemiddelingsdienst aan via een gerenommeerd bedrijf (met kosten ten laste van de koper).

Transportoptie via een bedrijf gespecialiseerd in nationaal en internationaal transport, met kosten ten laste van de koper na akkoord door beide partijen en na de verkoop.
Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor het transport. Indien het voertuig niet wordt verkocht in Italië dan zal het een paar dagen duren om het transport te organiseren en om de administratieve procedures m.b.t. de export te voltooien in overeenstemming met de geldende wetten. De kosten voor de exportdocumenten en het vervoer komen ten laste van de koper. De kosten hiervan zullen na de verkoop worden medegedeeld, afhankelijk van het land van bestemming.


Hij kan worden bezichtigd en opgehaald in Galatone (Lecce), Italië.

Kavelgegevens
Merk
Autobianchi
Model Type
Bianchina
Jaar
1968
Bevindt zich in
Italië
Body stijl
Sedan
Kilometerstand
14000 km
Registratiepapieren
met Italiaans kenteken
Staat
2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Rood
Paardenkracht
18
Cilinderinhoud
499
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen