Austin - Mini Special Grand Prix - 1978

Omschrijving
Austin - Mini Special Grand Prix - 1978
Bevindt zich in: Nederland - met Nederlands kenteken - 21.388 km - 2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage

Deze Mini uit 1978 is zeer uniek in zijn soort! Eind jaren ‘90 is de auto omgebouwd met een speciaal in Duitsland via Austin Rover dealer MASSA geleverde Mini-Grand Prix set.

De auto kreeg daardoor een extra sportief uiterlijk en interieur. Daarnaast werd in de jaren 2000 de auto voorzien van een 1.4ltr. getuned motorblok met speciale nokkenas, carburateurs, oliepomp, spruitstuk, koppeling, schokdempers uitlaat etc. Dit maakt rijden in deze Mini zeer speciaal en vooral snel met een mooi geluid! De carrosserie is opnieuw gespoten in de speciale kleur Tahiti Blue Metallic met een wit dak en is in een erg mooie staat (roest en schadevrij). De auto rijdt, schakelt, remt en stuurt geweldig. De remmen zijn geheel gereviseerd en er is een verstevigd subframe onder gekomen. Er is niet aan de auto gelast. Al met al zijn er kosten noch moeite gespaard om de Mini in deze conditie te krijgen. Recent (6/2018) is de auto nog getaxeerd op Euro 21.500. Met deze bijzondere Mini heeft u een hele speciale waarvan er maar 1 te vinden is!

Eventuele APK te regelen bij aflevering.

De auto is op te halen in Bussum Nederland.

“Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken ( de Corona restricties in acht nemend) alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki”
Kavelgegevens
Merk
Austin
Model Type
Mini Special Grand Prix
Jaar
1978
Bevindt zich in
Nederland
Body stijl
Sedan
Kilometerstand
21,39 km
Registratiepapieren
met Nederlands kenteken
Staat
2 - Zeer goede staat: minimale tekenen van slijtage
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Blauw
Paardenkracht
63
Cilinderinhoud
1390
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen