2012 Chateau Branas Grand Poujeaux Moulis-en-Medoc - Médoc - 4 Fles (0.75L)

Omschrijving
2012 Chateau Branas Grand Poujeaux Moulis-en-Medoc - Médoc - 4 Fles (0.75L)
Rode wijn - Frankrijk

Sinds 2002 is de Justin Onclin in het bezit van het  juweeltje Château Branas Grand Poujeaux. Deze Belg, voormalig eigenaar van handelshuis Sovex Woltner, heeft ook Château Villemaurine in Saint-Émilion in bezit.

De 12 hectaren hebben een excellent terroir gelegen in Grand Poujeaux, de meest kwalitatieve lieudit van de appellatie Moulis. Na de overname van de vorige eigenaar is meteen de technische uitrusting in de kelders volledig vernieuwd, hetgeen resulteerde in een moderne cuverie en chai d’élevage.
De grote gedrevenheid en aandacht voor alle mogelijke details (op 12 hectare kan dit) zorgen ervoor dat er wijn gemaakt wordt die de weerspiegeling is van de kwaliteit van het terroir.

De bijzonder goede kwaliteit van de wijn is te danken aan een uitgekiende benadering van elke wijnstok, de bepaling van de opbrengsten, de juiste rijpheid van de druiven, de voor elk perceel meest toegankelijke vinificatiemethode, de juiste keuze van de vaten en een strenge selectie.

Goed bewaard in particuliere kelder.

Verzending met DHL.

Kavelgegevens
Type
Rode wijn
Vintage
2012
Producent, naam van de wijn
Chateau Branas Grand Poujeaux Moulis-en-Medoc
Aantal flessen
4
Inhoudsmaat
Fles (0.75L)
Land
Frankrijk
Regio
Médoc
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen