Nr. 37492417

Verkocht
Chevrolet - Corvette Stingray - 1970
Eindbod
€ 32,500
201 weken geleden

Chevrolet - Corvette Stingray - 1970

Deze Corvette benaderd de perfectie! Laat u overtuigen door de foto's en beschrijving. De Corvettes uit 1970 waren op het hoogtepunt van kracht en zijn inmiddels echte collector items. De hier aangeboden Stingray behoort zéker tot een van de mooiste exemplaren. Geheel body off gerestaureerd en daarbij is absoluut niet op tijd en kosten gelet. Met uitneembare targa daken en uitneembare achterruit. Het chassis is minutieus gecontroleerd en volledig gecoat. De wielophanging is voorzien van een pro-touring kit wat de wegligging ten goede komt, nieuwe schokbrekers, nieuwe remmen, Good Year Eagle GT2 white-letter banden en een volledig Magnaflow RVS dubbel uitlaatsysteem met spagetti spruitstukken voor het juiste geluid! De LT1 motor en handgeschakelde versnellingsbak zijn volledig gereviseerd en in nieuwstaat. Een speciale drukgroep, high RPM intake, Holley 650 4-barrel carburateur, nieuwe radiateur, alles is nieuw of gereviseerd. Uiterst verzorgd allemaal! Ook het interieur is volledig nieuw. Nieuw dashboard, nieuwe stoelbekleding, nieuwe deurbekleding en nieuw tapijt. Gewoon schitterend! De carrosserie is super strak en glimt als een spiegel. De lak is professioneel gepolijst en de rode kleur, het groen getinte glas en de chromen afwerking is werkelijk een lust voor het oog. In die jaren was de Corvette nog een serieuze concurrent voor Ferrari, Lamborghini, Maserati en Aston Martin. Een échte muscle car! Bouwjaar: 28-02-1970 Gewicht: 1540 kg Nieuwe APK tot: 16-08-2021 Wegenbelasting: Vrijstelling Klasse: Oldtimer Bij de Stingray is een enorm dossier over het verleden. De auto is nieuw in Carlifornië geleverd en 19 jaar bij de eerste eigenaar gebleven. Daarna heeft de tweede eigenaar de auto 30 jaar in het bezit gehad. Deze heeft de Corvette volledig laten reviseren enkele jaren geleden en er is daarna maar 4000 km mee gereden. De algehele indruk is nog steeds in een woord: Adembenemend! Het lijnenspel, de kracht, het brute geluid. Ongeëvenaard. Wij verzorgen voor buitenlandse bieders gratis de juiste exportdocumenten zodat u de Corvette snel en soepel op het door u gewenste kenteken kan zetten. Ook helpen wij indien gewenst u mee voor passend en professioneel vervoer naar de door u gewenste locatie. De auto kan bekeken en afgehaald worden in Pijnacker, Nederland.

Nr. 37492417

Verkocht
Chevrolet - Corvette Stingray - 1970

Chevrolet - Corvette Stingray - 1970

Deze Corvette benaderd de perfectie! Laat u overtuigen door de foto's en beschrijving. De Corvettes uit 1970 waren op het hoogtepunt van kracht en zijn inmiddels echte collector items.

De hier aangeboden Stingray behoort zéker tot een van de mooiste exemplaren. Geheel body off gerestaureerd en daarbij is absoluut niet op tijd en kosten gelet. Met uitneembare targa daken en uitneembare achterruit.

Het chassis is minutieus gecontroleerd en volledig gecoat. De wielophanging is voorzien van een pro-touring kit wat de wegligging ten goede komt, nieuwe schokbrekers, nieuwe remmen, Good Year Eagle GT2 white-letter banden en een volledig Magnaflow RVS dubbel uitlaatsysteem met spagetti spruitstukken voor het juiste geluid!

De LT1 motor en handgeschakelde versnellingsbak zijn volledig gereviseerd en in nieuwstaat. Een speciale drukgroep, high RPM intake, Holley 650 4-barrel carburateur, nieuwe radiateur, alles is nieuw of gereviseerd. Uiterst verzorgd allemaal!

Ook het interieur is volledig nieuw. Nieuw dashboard, nieuwe stoelbekleding, nieuwe deurbekleding en nieuw tapijt. Gewoon schitterend!

De carrosserie is super strak en glimt als een spiegel. De lak is professioneel gepolijst en de rode kleur, het groen getinte glas en de chromen afwerking is werkelijk een lust voor het oog.

In die jaren was de Corvette nog een serieuze concurrent voor Ferrari, Lamborghini, Maserati en Aston Martin. Een échte muscle car!

Bouwjaar: 28-02-1970
Gewicht: 1540 kg
Nieuwe APK tot: 16-08-2021
Wegenbelasting: Vrijstelling
Klasse: Oldtimer

Bij de Stingray is een enorm dossier over het verleden. De auto is nieuw in Carlifornië geleverd en 19 jaar bij de eerste eigenaar gebleven. Daarna heeft de tweede eigenaar de auto 30 jaar in het bezit gehad. Deze heeft de Corvette volledig laten reviseren enkele jaren geleden en er is daarna maar 4000 km mee gereden. De algehele indruk is nog steeds in een woord: Adembenemend! Het lijnenspel, de kracht, het brute geluid. Ongeëvenaard.

Wij verzorgen voor buitenlandse bieders gratis de juiste exportdocumenten zodat u de Corvette snel en soepel op het door u gewenste kenteken kan zetten. Ook helpen wij indien gewenst u mee voor passend en professioneel vervoer naar de door u gewenste locatie.

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Pijnacker, Nederland.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object