Merlin - Original sealed box Nintendo Official Album Stickers

Omschrijving
Merlin - Original sealed box Nintendo Official Album Stickers
Nieuwstaat

Aangeboden van Merlin: een doos met official album stickers van Nintendo uit 1993.

De iconische Super Mario afgebeeld op de doos met een schildpad. Dit is uit de beginperiode van het succes van de computerspellen, echt een stukje nostalgie voor de game liefhebber en verzamelaar.

De doos is na 27 jaar nog in nieuwstaat, er zit een plastic folie omheen, maar dat is waarschijnlijk niet origineel. Het lipje met de tekst "Nintendo" in het rood op de bovenkant is iets ingezakt maar het doosje zit nog wel dicht en is nooit open geweest. Een volledig ongebruikt object dus.

De inhoud van de doos is 100 zakjes. Prijs per zakje in de winkel destijds was 60 guldencent, 2,5 Fr francs, 0,60 DM, 12 BFr, 22 UK pence en 300 Italiaanse lires onder andere. Hoeveel plaatjes er in elk zakje zitten is niet vermeld op de doos.

NINTENDO. All rights reserved. Under license to Merlin Publishing Limited. Made in Italy.

Bekijk de foto's van het kavel nauwkeurig voor een volledige eigen indruk, er zijn zo veel mogelijk kanten van dit kavel op de foto gezet, en het zal met de uiterste zorg verpakt worden om de kans op een eventuele schade tot een minimum te beperken, eerst d m v het te wikkelen in een stuk bubbelfolie, en daarna wordt het in een stevige doos geplaatst.

De verzending van dit kavel is per aangetekend pakketje, zowel voor Nederland als voor andere landen waar ook ter wereld en met een verzekering die de volledige waarde van het winnende bod dekt, de verzending van het kavel vindt op zijn laatst plaats binnen drie werkdagen na de ontvangst van de betaling, er zijn gunstige verzendkosten bij het winnen van meerdere kavels binnen dezelfde veiling, wacht daarom s v p even met het voltooien van de betaling totdat de veiling afgelopen is.

Houd s v p de track en trace code steeds goed in de gaten voor een indicatie van wanneer het pakket bezorgd wordt; nota bene, in het geval van een mislukte afleverpoging wordt het in sommige gevallen slechts voor een korte tijd bewaard op een afhaalpunt in de buurt, dank alvast voor de moeite en de oplettendheid.

Kavelgegevens
Totaal aantal artikelen
1
Merk
Merlin
Object
Original sealed box
Title/ Name
Nintendo Official Album Stickers
Staat
Nieuwstaat
Taal
Engels
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen