Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 37771445

Verkocht
Alfa Romeo - Alfetta GTV (GTV6) 2.5L V6 Coupe - NO RESERVE - 1983
Eindbod
€ 17.250
197 weken geleden

Alfa Romeo - Alfetta GTV (GTV6) 2.5L V6 Coupe - NO RESERVE - 1983

Laat deze kans niet liggen en wordt de nieuwe eigenaar van deze unieke Alfa Romeo Coupe! Het betreft hier een NO RESERVE VEILING. In 1981 werd de nieuwe 2492 cc V6 uit de Alfa 6 in de GTV gestopt, die omgedoopt werd tot Alfetta GTV6. De motor leverde een maximaal vermogen van 160 pk en een maximaal koppel van 220 Nm. Volgens 'The British Classic en Sportscar magazine' is dit een van de best klinkende motoren ooit geproduceerd. Kenmerkend voor de GTV6 is de luchtinhapper in de motorkap. De Alfetta GT en GTV waren onder meer succesvol in de DTM, WTCC, ETCC en Groep A. Zowel voor op het circuit als voor rally's zijn o.a. door Alfa's renstal Autodelta meerdere GTV's gemodificeerd. In 1986 was de GTV6 een van de snelste Groep A rally auto's. Deze Alfa Romeo verkeert in zeer nette staat. De wagen start direct, schakelt soepel en krachtig door alle versnellingen heen en loopt mooi stationair. Het interieur verkeerd nog in nette en originele staat zoals op de foto's te zien is. Verder staat de auto nog goed in zijn lak en is geheel vrij van roest. De auto is door zijn eerste eigenaar volledig gerestaureerd. Deze Alfa Romeo’s zijn gevoelig voor roest en vragen meestal een uitgebreide en dure restauratie. Het interieur is prachtig en vrij van slijtage en scheuren. Deze Alfa Romeo is in 2004 geimporteerd in Nederland. Er is een uitgebreide technische controle uitgevoerd met tevens een nieuw APK rapport tot September 2021. De Alfa Romeo heeft de originele aluminium fabriekswielen met goede banden. De motor loopt soepel en is gekoppeld aan een goed functionerende versnellingsbak. Laat deze kans niet liggen en wordt de nieuwe eigenaar van deze unieke en iconische jaren '80 Alfa Romeo coupe; Technische informatie; Alfa Romeo - Alfetta GTV (GTV6) 2.5L V6 Coupe - 1983 (Matching numbers) Merk: Alfa Romeo Type: Alfetta GTV (GTV6) 2.5L V6 Coupe Productiejaar: 1983 Kleur: Antraciet grijs metallic Motor en vermogen: 2.5 Liter V6, 154 HP 160PK (matching numbers) Brandstof: Benzine Transmissie: Handgeschakeld Afgelezen stand: 72016 km Aantal sleutels: 3 Marge: Ja, Nederlandse marge auto Registratie: Nederlands kenteken: 14-PB-GX en geldige APK tot September 2021 VIN: ZAR116C0000013706 OPTIES: - Verchroomde uitlaattip(s) - Volledig reservewiel - Metallic lak - Gespoten velgen - Gespoten spiegels - Power brakes - Elektrisch verstelbare spiegels - Elektrische ramen - Radio - Toerenteller De auto kan bekeken en afgehaald worden in Schiedam, Nederland. Alle technische inspecties, proefritten en bezichtigingen zijn mogelijk voor het uitbrengen van een bod. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de veilingmeester.

Nr. 37771445

Verkocht
Alfa Romeo - Alfetta GTV (GTV6) 2.5L V6 Coupe - NO RESERVE - 1983

Alfa Romeo - Alfetta GTV (GTV6) 2.5L V6 Coupe - NO RESERVE - 1983

Laat deze kans niet liggen en wordt de nieuwe eigenaar van deze unieke Alfa Romeo Coupe! Het betreft hier een NO RESERVE VEILING.

In 1981 werd de nieuwe 2492 cc V6 uit de Alfa 6 in de GTV gestopt, die omgedoopt werd tot Alfetta GTV6. De motor leverde een maximaal vermogen van 160 pk en een maximaal koppel van 220 Nm. Volgens 'The British Classic en Sportscar magazine' is dit een van de best klinkende motoren ooit geproduceerd. Kenmerkend voor de GTV6 is de luchtinhapper in de motorkap.

De Alfetta GT en GTV waren onder meer succesvol in de DTM, WTCC, ETCC en Groep A. Zowel voor op het circuit als voor rally's zijn o.a. door Alfa's renstal Autodelta meerdere GTV's gemodificeerd.

In 1986 was de GTV6 een van de snelste Groep A rally auto's.

Deze Alfa Romeo verkeert in zeer nette staat. De wagen start direct, schakelt soepel en krachtig door alle versnellingen heen en loopt mooi stationair. Het interieur verkeerd nog in nette en originele staat zoals op de foto's te zien is.

Verder staat de auto nog goed in zijn lak en is geheel vrij van roest. De auto is door zijn eerste eigenaar volledig gerestaureerd. Deze Alfa Romeo’s zijn gevoelig voor roest en vragen meestal een uitgebreide en dure restauratie. Het interieur is prachtig en vrij van slijtage en scheuren. Deze Alfa Romeo is in 2004 geimporteerd in Nederland. Er is een uitgebreide technische controle uitgevoerd met tevens een nieuw APK rapport tot September 2021. De Alfa Romeo heeft de originele aluminium fabriekswielen met goede banden. De motor loopt soepel en is gekoppeld aan een goed functionerende versnellingsbak.

Laat deze kans niet liggen en wordt de nieuwe eigenaar van deze unieke en iconische jaren '80 Alfa Romeo coupe;

Technische informatie;

Alfa Romeo - Alfetta GTV (GTV6) 2.5L V6 Coupe - 1983 (Matching numbers)

Merk: Alfa Romeo
Type: Alfetta GTV (GTV6) 2.5L V6 Coupe
Productiejaar: 1983
Kleur: Antraciet grijs metallic
Motor en vermogen: 2.5 Liter V6, 154 HP 160PK (matching numbers)
Brandstof: Benzine
Transmissie: Handgeschakeld
Afgelezen stand: 72016 km
Aantal sleutels: 3
Marge: Ja, Nederlandse marge auto
Registratie: Nederlands kenteken: 14-PB-GX en geldige APK tot September 2021
VIN: ZAR116C0000013706

OPTIES:
- Verchroomde uitlaattip(s)
- Volledig reservewiel
- Metallic lak
- Gespoten velgen
- Gespoten spiegels
- Power brakes
- Elektrisch verstelbare spiegels
- Elektrische ramen
- Radio
- Toerenteller

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Schiedam, Nederland. Alle technische inspecties, proefritten en bezichtigingen zijn mogelijk voor het uitbrengen van een bod. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de veilingmeester.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object