Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 37779513

Niet meer beschikbaar
Mercedes-Benz - SL 500 (R129) - 1994
Bieden gesloten
198 weken geleden

Mercedes-Benz - SL 500 (R129) - 1994

Ontworpen door het genie Bruno Sacco en voor veel liefhebbers de mooiste en meest fascinerende auto van de afgelopen twintig jaar, en wordt tegenwoordig nog steeds bewonderd om zijn schoonheid en eigentijdse stijl. Deze prachtige cabriolet is de top van het SL 500 (R129) gamma met zijn V8 320pk motor. Geregistreerd in Italië in 1994, met een geweldige kleurencombinatie (carrosserie in nautisch-blauw metallic en champignonkleurig lederen interieur). Gekocht in 1994 (hij kostte zoveel als een appartement in de binnenstad), is eigendom geweest van een ondernemersfamilie die hem alleen in de zomerseizoenen gebruikte (gemiddeld 7000 km per jaar) en er werd altijd goed voor zijn onderhoud gezorgd via de officiële Mercedes-service (inclusief onderhoudsboekje, facturen, alle originele handleidingen). Zeer mooi en glanzend lakwerk en elegant interieur zonder gebruikssporen. Volledig functionele auto: hardtop, rolbeugel, windscherm, gereedschapsset, airconditioning, elektrisch verstelbare stoelen, enz. Heeft recentelijk onderhoud ontvangen bij een officiële Mercedes-werkplaats ter waarde van €3500 voor de revisie van cilinders en de kap, de revisie van elektrische ophanging, remmen, vloeistoffen en filters (facturen inbegrepen). Een droom-cabrio en tevens een geweldige investering. Deze auto kan worden bezichtigd/getest en opgehaald in Controguerra (TE), Italië. Wij zorgen voor de administratieve procedures en voor de exportdocumenten, ook kunnen wij het transport regelen.

Nr. 37779513

Niet meer beschikbaar
Mercedes-Benz - SL 500 (R129) - 1994

Mercedes-Benz - SL 500 (R129) - 1994

Ontworpen door het genie Bruno Sacco en voor veel liefhebbers de mooiste en meest fascinerende auto van de afgelopen twintig jaar, en wordt tegenwoordig nog steeds bewonderd om zijn schoonheid en eigentijdse stijl.

Deze prachtige cabriolet is de top van het SL 500 (R129) gamma met zijn V8 320pk motor. Geregistreerd in Italië in 1994, met een geweldige kleurencombinatie (carrosserie in nautisch-blauw metallic en champignonkleurig lederen interieur).

Gekocht in 1994 (hij kostte zoveel als een appartement in de binnenstad), is eigendom geweest van een ondernemersfamilie die hem alleen in de zomerseizoenen gebruikte (gemiddeld 7000 km per jaar) en er werd altijd goed voor zijn onderhoud gezorgd via de officiële Mercedes-service (inclusief onderhoudsboekje, facturen, alle originele handleidingen).

Zeer mooi en glanzend lakwerk en elegant interieur zonder gebruikssporen.
Volledig functionele auto: hardtop, rolbeugel, windscherm, gereedschapsset, airconditioning, elektrisch verstelbare stoelen, enz.

Heeft recentelijk onderhoud ontvangen bij een officiële Mercedes-werkplaats ter waarde van €3500 voor de revisie van cilinders en de kap, de revisie van elektrische ophanging, remmen, vloeistoffen en filters (facturen inbegrepen).

Een droom-cabrio en tevens een geweldige investering.

Deze auto kan worden bezichtigd/getest en opgehaald in Controguerra (TE), Italië.
Wij zorgen voor de administratieve procedures en voor de exportdocumenten, ook kunnen wij het transport regelen.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object