Nr. 37810273

Verkocht
BMW - Z4 (E85) 2.5i Convertible Roadster - NO RESERVE - 2005
Eindbod
€ 7,850
200 weken geleden

BMW - Z4 (E85) 2.5i Convertible Roadster - NO RESERVE - 2005

Laat deze kans niet liggen en wordt de nieuwe eigenaar van deze tijdloze BMW cabriolet! Het betreft hier een NO RESERVE VEILING. De BMW Z4 is een model van BMW. De BMW Z4 is een model van BMW. De populaire sportwagen is zowel in coupé- als roadsteruitvoering verkrijgbaar, doch de laatstgenoemde is veruit de bekendste. De Z4 kwam in productie in 2003 en verving de BMW Z3. Deze opvolger is groter, sterker en heeft een beduidend stijver chassis dan de Z3. De nieuweling staat ook op het modernere onderstel van de 3-reeks (tot modeljaar 2005). Deze BMW verkeert in absoluut originele staat (matching numbers). De wagen start direct en de matching numbers motor loopt krachtig en mooi stationair op 800 toeren. Verder schakelt de BMW soepel door de versnellingen heen en remt naar behoren. De motorruimte ziet er erg fris en netjes uit. Het interieur is origineel en verkeerd in relatief nette staat (heeft enkele kleine reparaties nodig , zie foto's). De auto is verder voorzien van een mooie donker grijze kleur (472 Sterling Gray Metallic). Deze BMW Cabriolet is verder extra interessant voor de zakelijke rijder. De prijs op Catawiki is namelijk inclusief 21% BTW. Voor de zakelijke rijder is deze dus belasting aftrekbaar. Wacht dus niet te lang en wordt de nieuwe eigenaar van deze leuke youngtimer! Bij deze de informatie van de auto: BMW - Z4 2.5i Convertible Roadster - 2005 Merk: BMW Type: Z4 2.5i convertible roadster Bouwjaar: 2005 Kleur: 472 Sterling Gray Metallic Motor en vermogen: 2,5 liter (153 ci) in line 6 (matching numbers) Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat Afgelezen stand: 134620 miles Aantal sleutels: 1 Marge: Nee, 21% BTW (Reeds in Nederland geïmporteerd, invoerrechten zijn volledig voldaan, Let op; prijs op Catawiki is inclusief 21% BTW) Papieren / kenteken: USA title en Europees invoerdocument VIN: 4USBT33545LS54643 OPTIES: - ABS - Airconditioning - Audio systeem - Boardcomputer - Kuipstoelen - Centrale deurvergrendeling - Cruise control - Lederen zittingen - Lederen stuurwiel - Metallic lak - Bijrijdersairbag - Power brakes - Elektrisch verstelbare spiegels - Stuurbekrachtiging - Elektrische ramen - Radio - Inklapbare softtop - Toerenteller - Traction controle - Getinte ramen Het betreft hier een rechtstreekse import uit de USA, de auto wordt aangeboden zonder technische keuring, enige technische werkzaamheden kunnen verwacht worden. De auto kan bekeken en afgehaald worden in Schiedam, Nederland. Alle technische inspecties, proefritten en bezichtigingen zijn mogelijk voor het uitbrengen van een bod. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de veilingmeester.

Nr. 37810273

Verkocht
BMW - Z4 (E85) 2.5i Convertible Roadster - NO RESERVE - 2005

BMW - Z4 (E85) 2.5i Convertible Roadster - NO RESERVE - 2005

Laat deze kans niet liggen en wordt de nieuwe eigenaar van deze tijdloze BMW cabriolet! Het betreft hier een NO RESERVE VEILING.

De BMW Z4 is een model van BMW. De BMW Z4 is een model van BMW. De populaire sportwagen is zowel in coupé- als roadsteruitvoering verkrijgbaar, doch de laatstgenoemde is veruit de bekendste. De Z4 kwam in productie in 2003 en verving de BMW Z3. Deze opvolger is groter, sterker en heeft een beduidend stijver chassis dan de Z3. De nieuweling staat ook op het modernere onderstel van de 3-reeks (tot modeljaar 2005).

Deze BMW verkeert in absoluut originele staat (matching numbers). De wagen start direct en de matching numbers motor loopt krachtig en mooi stationair op 800 toeren. Verder schakelt de BMW soepel door de versnellingen heen en remt naar behoren. De motorruimte ziet er erg fris en netjes uit. Het interieur is origineel en verkeerd in relatief nette staat (heeft enkele kleine reparaties nodig , zie foto's). De auto is verder voorzien van een mooie donker grijze kleur (472 Sterling Gray Metallic).

Deze BMW Cabriolet is verder extra interessant voor de zakelijke rijder. De prijs op Catawiki is namelijk inclusief 21% BTW. Voor de zakelijke rijder is deze dus belasting aftrekbaar.

Wacht dus niet te lang en wordt de nieuwe eigenaar van deze leuke youngtimer!

Bij deze de informatie van de auto:

BMW - Z4 2.5i Convertible Roadster - 2005

Merk: BMW
Type: Z4 2.5i convertible roadster
Bouwjaar: 2005
Kleur: 472 Sterling Gray Metallic
Motor en vermogen: 2,5 liter (153 ci) in line 6 (matching numbers)
Brandstof: Benzine
Transmissie: Automaat
Afgelezen stand: 134620 miles
Aantal sleutels: 1
Marge: Nee, 21% BTW (Reeds in Nederland geïmporteerd, invoerrechten zijn volledig voldaan, Let op; prijs op Catawiki is inclusief 21% BTW)
Papieren / kenteken: USA title en Europees invoerdocument
VIN: 4USBT33545LS54643

OPTIES:
- ABS
- Airconditioning
- Audio systeem
- Boardcomputer
- Kuipstoelen
- Centrale deurvergrendeling
- Cruise control
- Lederen zittingen
- Lederen stuurwiel
- Metallic lak
- Bijrijdersairbag
- Power brakes
- Elektrisch verstelbare spiegels
- Stuurbekrachtiging
- Elektrische ramen
- Radio
- Inklapbare softtop
- Toerenteller
- Traction controle
- Getinte ramen

Het betreft hier een rechtstreekse import uit de USA, de auto wordt aangeboden zonder technische keuring, enige technische werkzaamheden kunnen verwacht worden.

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Schiedam, Nederland. Alle technische inspecties, proefritten en bezichtigingen zijn mogelijk voor het uitbrengen van een bod. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de veilingmeester.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object