Alfa Romeo - Giulia GTV 2000 - 1971

Omschrijving
Alfa Romeo - Giulia GTV 2000 - 1971
Bevindt zich in: Spanje - Met Spaans kenteken - 88998 km - 3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering

Alfa Romeo coupé Bertone GTV 2000 Type 105.21. 1961cc en 131 pk AR00512 Serie motor, Dell'Orto DHLA40 carburateurs. In Frankrijk in 2001 gerestaureerde mechanica, carrosserie, lakwerk en interieur.

Nieuw verkocht in Frankrijk in 1971, in Spanje geïmporteerd in 2002. In goede algemene staat zonder roest of schade op de carrosserie, met het juiste Verde Ischia-lakwerk dat nog steeds glanst.

Het is duidelijk dat de auto met zorg is onderhouden door de voormalige eigenaren, dit wijst erop dat de 85.000 gereden kilometers juist zijn. Sierlijsten, bumpers en badges zijn in goede staat, hoewel ze wel sporen van ouderdom hebben.

Onderstel beschermd tegen roest. In goede staat, zonder zichtbare deuken of roestvlekken. U kunt zien dat de vering en de remmen in het verleden zijn gerestaureerd.

Stalen velgen met specifieke wieldoppen van de 105-serie in goede staat, Kleber banden met zeer weinig gebruik. Voorruit en zijramen in zeer goede staat, evenals de pakkingen en het lijstwerk.

Compleet en origineel interieur. Stuurwiel, dashboard en middenconsole in uitstekende staat. Hemelbekleding en zonnekleppen in goede staat. De tapijten zijn nog in goede staat, maar hebben wat slijtage.

Mechanisch in goede staat, de auto start makkelijk zowel koud als warm. De uitlaatrook is schoon. Het gedrag op de weg is zoals verwacht, met meer dan genoeg vermogen en altijd responsief.

De versnellingsbak is vrij nauwkeurig en de koppeling is effectief en heeft geen problemen. Er zijn een aantal zichtbare olievlekken op het onderste deel, maar dat is normaal bij deze Italiaanse auto's.

Met Spaanse documenten. De auto kan worden bezichtigd in Barcelona, u kunt hem daar op afspraak controleren en testen. Voor een bezichtigingsafspraak u contact opnemen met Catawiki.

Wij kunnen gratis exportdocumenten verstrekken, we kunnen ook voor een offerte zorgen voor Europees transport in een open of gesloten vrachtwagen.

Kavelgegevens
Merk
Alfa Romeo
Model Type
Giulia GTV 2000
Jaar
1971
Bevindt zich in
Spanje
Body stijl
Coupé
Kilometerstand
88998 km
Registratiepapieren
Met Spaans kenteken
Staat
3 - Goede staat: zichtbare tekenen van slijtage en algemene veroudering
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kleur
Groen
Paardenkracht
131
Cilinderinhoud
1968
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen