Lowe Pro Slingshot 202 AW fototas

Omschrijving
Lowe Pro Slingshot 202 AW fototas
Cameratas / vluchtkist - Zeer Goed (gebruikt en in werkende staat met minuscule sporen van gebruik)

Deze slingshot is in uitstekende staat en heeft slechts zeer lichte gebruikssporen!

De Lowepro Slingshot 202AW is een uniek en doordacht design, dat speciaal voor de fotojournalist ontworpen is. Net als bij zijn voorgangers heeft de gebruiker ook bij de 202AW via de zijopening vliegensvlug toegang tot de inhoud van de tas. Dit design is echter met ervaringen en suggesties van gebruikers hervormd tot dé tas voor de professionele fotograaf.

Allereerst is het hele bovenvak gereserveerd voor de persoonlijke artikelen van de fotograaf. Wanneer u op pad gaat heeft u namelijk meer nodig dan uw fotomateriaal.

De binnenzijde herbergt uw camera met bevestigde mid-range zoomlens, drie extra lenzen en bijvoorbeeld een flitser.

Daarnaast zijn er enorm veel handige vakjes voor specifieke artikelen in de Slingshot 202AW te vinden. Het Hideaway Tripod Mount system om een compact statief via een uitklapbare houder te bevestigen. U heeft geen last meer van een slingerend zwaar statief tegen uw kuiten. Echt alles heeft zijn eigen plek gekregen in de Slingshot 202AW. Dit is niet alleen praktisch ruimtegebruik, maar u hoeft niet lang te zoeken om uw materiaal te vinden. Zo bent u als fotograaf razendsnel klaar om te schieten.


Kavelgegevens
Merk
Lowe Pro
Model/type nummer
Slingshot 202 AW fototas
Object/apparaat type
Cameratas / vluchtkist
Staat
Zeer Goed (gebruikt en in werkende staat met minuscule sporen van gebruik)
Aantal apparaten/lenzen
1
In werkende staat
Ja
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen