Nr. 40388111

Verkocht
Märklin H0 - 26615 - Treinset - Re 4/4 met circustrein, 100 jaar "Circus Knie" - SBB
Eindbod
€ 310
185 weken geleden

Märklin H0 - 26615 - Treinset - Re 4/4 met circustrein, 100 jaar "Circus Knie" - SBB

Märklin H0 - Set ter ere van het 100 jarige bestaan van Circus Knie. Het betreft een digitale locomotief met sound functie. Locomotief met digitale decoder mfx+ en uitgebreide geluidsfuncties. Geregelde hoogvermogenaandrijving. 2 aangedreven assen. Antislipbanden. Met de rijrichting wisselend driepuntsfrontsein en 1 wit sluitsein (Zwitsers rijrichtingsafhankelijk sein), in conventioneel bedrijf, digitaal schakelbaar. Verlichting bij solo rijden omschakelbaar naar 1 rood sluitsein. Frontseinen aan loczijde 2 en 1 elk afzonderlijk digitaal uitschakelbaar. Wanneer het frontsein aan beide zijden van de loc is uitgeschakeld, is aan weerszijden de dubbele A-verlichting ingeschakeld als rood noodstopsignaal. Verlichting met onderhoudsvrije warmwitte en rode ledlampjes. Gemonteerde metalen handgrepen. Koppelingen vervangbaar door meegeleverde frontschorten. 3 metalen circuswagens, als belading voor de platte wagens. Insteekbare rongen voor de platte wagen worden meegeleverd. Totale lengte over de buffers: 62,8 cm. De set is in nieuwstaat, de locomotief heeft nauwelijks gereden, zie de weinige slijtage op de sleper en asjes. Getest en werkend. De foto's maken onderdeel uit van de beschrijving.

Nr. 40388111

Verkocht
Märklin H0 - 26615 - Treinset - Re 4/4 met circustrein, 100 jaar "Circus Knie" - SBB

Märklin H0 - 26615 - Treinset - Re 4/4 met circustrein, 100 jaar "Circus Knie" - SBB

Märklin H0 - Set ter ere van het 100 jarige bestaan van Circus Knie.
Het betreft een digitale locomotief met sound functie.

Locomotief met digitale decoder mfx+ en uitgebreide geluidsfuncties. Geregelde hoogvermogenaandrijving. 2 aangedreven assen. Antislipbanden. Met de rijrichting wisselend driepuntsfrontsein en 1 wit sluitsein (Zwitsers rijrichtingsafhankelijk sein), in conventioneel bedrijf, digitaal schakelbaar. Verlichting bij solo rijden omschakelbaar naar 1 rood sluitsein. Frontseinen aan loczijde 2 en 1 elk afzonderlijk digitaal uitschakelbaar. Wanneer het frontsein aan beide zijden van de loc is uitgeschakeld, is aan weerszijden de dubbele A-verlichting ingeschakeld als rood noodstopsignaal. Verlichting met onderhoudsvrije warmwitte en rode ledlampjes. Gemonteerde metalen handgrepen. Koppelingen vervangbaar door meegeleverde frontschorten. 3 metalen circuswagens, als belading voor de platte wagens. Insteekbare rongen voor de platte wagen worden meegeleverd.
Totale lengte over de buffers: 62,8 cm.

De set is in nieuwstaat, de locomotief heeft nauwelijks gereden, zie de weinige slijtage op de sleper en asjes.
Getest en werkend.

De foto's maken onderdeel uit van de beschrijving.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object