LEGO - Creator Expert - 4 - trein LEGO 10277 Creator Expert - Trein Crocodile Locomotive - 2000-present - 2000-present - Denemarken

Omschrijving
LEGO - Creator Expert - 4 - trein LEGO 10277 Creator Expert - Trein Crocodile Locomotive - 2000-present - 2000-present - Denemarken
Nieuwstaat - Met de originele doos, Met handleiding

LEGO 10277 Creator Expert - Trein Crocodile Locomotiive - 2000-present
Splinternieuwe nooit geopende doos Lego . Small wear on the box.
Wordt perfect verpakt verstuurd over de hele wereld
Sold out set and brand new

Product informatie:

Leeftijdscategorie: 18+.
Aantal onderdelen: 1271.

Denk je nog wel eens terug aan die fijne kindertijd waarin je uren met je speelgoedtreinen kon spelen? Nu kun je terug naar die onbezorgde tijd en je verantwoordelijkheden even laten voor wat ze zijn met deze LEGO® Krokodil Locomotief bouwset voor volwassenen! Neem de tijd om dit indrukwekkende model te bouwen en geniet van alle prachtige ontwerpdetails en functies.

• Deze LEGO® Krokodil Locomotief (10277) bouwset is perfect voor volwassenen die graag een klassiek locomotiefmodel willen bouwen en voor iedere treinliefhebber die op zoek is naar een nieuw hobbyproject.
• Geniet van een boeiende bouwuitdaging en breng deze modeltrein stap voor stap tot leven. Ontdek vervolgens de talloze details en functies van deze set, een eerbetoon aan de klassieke Krokodil Locomotief.
• Bewonder de prachtige details en authentieke functies die zijn gebaseerd op de oorspronkelijke Krokodil Locomotief. Ook na het bouwen van deze klassieke trein valt er van alles te ontdekken, zoals de 2 LEGO® minifiguren met gereedschap, de displayrails en het informatieplaatje.
• Deze bouwset voor volwassenen is ideaal voor liefhebbers van modeltreinen, de spoorwegen en LEGO® sets. Het is een creatief cadeau of verjaardagscadeau waarmee bouwfanaten kunnen afreizen naar een plek vol rust en ontspanning.
• Dit treinmodel is ca. 16 cm hoog, 52 cm lang en 8 cm breed – een echte blikvanger die je vol trots zult neerzetten.
• Je kunt je direct helemaal onderdompelen in dit bouwproject, want er zijn geen batterijen voor nodig. Om je locomotief te motoriseren, voeg de Powered Up-onderdelen 1 x 88009 en 1 x 88013 toe (apart verkrijgbaar).
• Deze bouwset voor volwassenen is inclusief rijk geïllustreerde bouwinstructies met ontwerpdetails die je zullen inspireren en motiveren om aan de slag te gaan.
• Het model maakt deel uit van een reeks inspirerende LEGO® modelbouwsets voor volwassen LEGO fans en hobbyisten die dol zijn op elegante ontwerpen, prachtige architectuur en modellen boordevol detail.
• LEGO® stenen voldoen aan de hoogste industrienormen, zodat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
• Alle LEGO® stenen en onderdelen worden grondig getest om ervoor te zorgen dat iedere bouwset voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen en jaren meegaat.

Kavelgegevens
Het aantal items
1
Merk
LEGO
Serie
Creator Expert
Serienummer
4
Object
trein
Model/Naam
LEGO 10277 Creator Expert - Trein Crocodile Locomotive - 2000-present
Periode
2000-present
Verpakking
Met de originele doos, Met handleiding
Land van herkomst
Denemarken
Staat
Nieuwstaat
Materiaal
Plastic
Werkt
Ja
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 50.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen