Nr. 41378543

Verkocht
Porsche - P133 308 Allgaier - 1959
Eindbod
€ 14,000
181 weken geleden

Porsche - P133 308 Allgaier - 1959

Hartelijk dank voor uw interesse in onze Porsche Allgaier P133. Deze Porsche is van 2017 tot 2019 volledig tot in de details gerestaureerd. Werkelijk een uniek top/pronk stuk. Museum waardigheid naar kwaliteit gerestaureerd. Bij de restauratie is de volledige Porsche compleet gedemonteerd geweest. Dus dat houd ook in dat hij niet alleen optisch is gerestaureerd maar ook technisch! De volledige luchtgekoelde 3 cilinder Porsche motor is volledig gereviseerd. Zoals u al op de foto's kunt zien ziet dat er nu na de restauratie zeer netjes kortom geweldig uit. Een stukje Duitse kwaliteit en originaliteit. De motor is volledig gereviseerd met nieuwe originele onderdelen. Voorzien van nieuwe drijfstanglagers, drijfstang, krukas, zuigers, nieuwe cilinders, nieuwe kleppen, nieuwe pakkingen en olie keringen. Motor is nieuw en loopt als nieuw! na de revisie nog geen 5 uur gelopen!! motor is compleet olie dicht! Dit model is helemaal compleet uitgevoerd met 3 aftakassen, hefinrichting en hydrauliek. Met deze Porsche kunt u dus alles!!. Zeer zeldzaam in deze jaren en amper te verkrijgen alleen op speciale bestelling bij Porsche zelf. Plaatwerk, body en het complete chassis is volledig gezandstraald, vervolgens volledig in de primer gespoten. Daarna is deze Porsche volledig hoog kwaliteitsnorm gespoten. Het lakwerk is zo strak dat er geen vlieg op kan zitten!. Voorzien van nieuwe originele emblemen, sierlijsten en extra originele accessoires. Ook is zit er een compleet nieuwe draadboom in voor de verlichting. Die is van a tot z helemaal nieuw en zeer veilig aangebracht en geïnstalleerd gekoppeld aan een nieuwe accu. Ook zit er nieuwe originele gereviseerde startmotor aan en een spik splinter nieuwe dynamo. Alle verlichting werkt perfect! Groot licht, klein licht, knipperlichten links en rechts, alarmlichten en natuurlijk een claxon. Voorzien van een nieuwe werkende temperatuurmeter en een gereviseerd originele uren teller die zeer weinig uren heeft gedraaid. Recent 4 nieuwe kwaliteit banden gemonteerd. De Porsche rijdt werkelijk heerlijk en voelt super goed aan. Zeer goede olie druk van ruim 4.5 bar. Kortom een zeer uniek en zeldzaam exemplaar waarbij de restauratie een vermogen is geïnvesteerd om hem zo origineel en mooi mogelijk te maken. Deze behoort tot de top en kan zo het museum in net zoals hij nu ook staat. Porsche wordt geleverd met Duitse papieren die ook kunnen worden gebruikt bij het invoeren van de Porsche in andere landen. Porsche kan bezichtigd en afgehaald worden in Kloosterhaar NL.

Nr. 41378543

Verkocht
Porsche - P133 308 Allgaier - 1959

Porsche - P133 308 Allgaier - 1959

Hartelijk dank voor uw interesse in onze Porsche Allgaier P133.

Deze Porsche is van 2017 tot 2019 volledig tot in de details gerestaureerd.
Werkelijk een uniek top/pronk stuk. Museum waardigheid naar kwaliteit gerestaureerd.

Bij de restauratie is de volledige Porsche compleet gedemonteerd geweest. Dus dat houd ook in dat hij niet alleen optisch is gerestaureerd maar ook technisch! De volledige luchtgekoelde 3 cilinder Porsche motor is volledig gereviseerd. Zoals u al op de foto's kunt zien ziet dat er nu na de restauratie zeer netjes kortom geweldig uit. Een stukje Duitse kwaliteit en originaliteit. De motor is volledig gereviseerd met nieuwe originele onderdelen. Voorzien van nieuwe drijfstanglagers, drijfstang, krukas, zuigers, nieuwe cilinders, nieuwe kleppen, nieuwe pakkingen en olie keringen. Motor is nieuw en loopt als nieuw! na de revisie nog geen 5 uur gelopen!! motor is compleet olie dicht! Dit model is helemaal compleet uitgevoerd met 3 aftakassen, hefinrichting en hydrauliek. Met deze Porsche kunt u dus alles!!. Zeer zeldzaam in deze jaren en amper te verkrijgen alleen op speciale bestelling bij Porsche zelf. Plaatwerk, body en het complete chassis is volledig gezandstraald, vervolgens volledig in de primer gespoten. Daarna is deze Porsche volledig hoog kwaliteitsnorm gespoten. Het lakwerk is zo strak dat er geen vlieg op kan zitten!. Voorzien van nieuwe originele emblemen, sierlijsten en extra originele accessoires. Ook is zit er een compleet nieuwe draadboom in voor de verlichting. Die is van a tot z helemaal nieuw en zeer veilig aangebracht en geïnstalleerd gekoppeld aan een nieuwe accu. Ook zit er nieuwe originele gereviseerde startmotor aan en een spik splinter nieuwe dynamo. Alle verlichting werkt perfect! Groot licht, klein licht, knipperlichten links en rechts, alarmlichten en natuurlijk een claxon. Voorzien van een nieuwe werkende temperatuurmeter en een gereviseerd originele uren teller die zeer weinig uren heeft gedraaid. Recent 4 nieuwe kwaliteit banden gemonteerd. De Porsche rijdt werkelijk heerlijk en voelt super goed aan. Zeer goede olie druk van ruim 4.5 bar.

Kortom een zeer uniek en zeldzaam exemplaar waarbij de restauratie een vermogen is geïnvesteerd om hem zo origineel en mooi mogelijk te maken. Deze behoort tot de top en kan zo het museum in net zoals hij nu ook staat.
Porsche wordt geleverd met Duitse papieren die ook kunnen worden gebruikt bij het invoeren van de Porsche in andere landen.

Porsche kan bezichtigd en afgehaald worden in Kloosterhaar NL.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object