Nr. 41712229

Verkocht
Jan Beekhout (1937) - Delft
Eindbod
€ 810
180 weken geleden

Jan Beekhout (1937) - Delft

Jan Beekhout, geboren 1937 te Rotterdam Beschrijving schilderij, Een van zijn beste stadsgezichten, in dit geval de Turfmarkt met op de achtergrond de Nieuwe Kerk te Delft. De afbeelding is geheel gestoffeerd in de stijl van de 19 e eeuw. Het gehele schilderij is geïnspireerd op zijn grote voorbeeld namelijk Cornelis Springer. Met dit stuk evenaart hij hem. Het geheel is voorzien van een zeer smaakvolle vol houten lijst. Jan Beekhout werd in 1937 te Rotterdam geboren. Hij volgde aldaar schilderlessen aan de Academie voor Beeldende Kunsten. Zijn werk wordt vanaf 1965 tentoongesteld in Nederland en Duitsland. Hij oogst veel bewondering met zijn klassieke stijl en detail van schilderen. Jan Beekhout, born 1937 in Rotterdam Description painting, One of his best city views, in this case the Turfmarkt In Delft,with the Nieuwe Kerk in the background. The image is fully upholstered in the style of the 19th century. The entire painting is inspired by his great example, Cornelis Springer. With this piece he equals him. The whole is provided with a very tasteful full wooden frame. Jan Beekhout was born in 1937 in Rotterdam. There he took painting lessons at the Academy of Visual Arts. His work has been exhibited in the Netherlands and Germany since 1965. He is greatly admired for his classical style and detail of painting

Nr. 41712229

Verkocht
Jan Beekhout (1937) - Delft

Jan Beekhout (1937) - Delft

Jan Beekhout, geboren 1937 te Rotterdam

Beschrijving schilderij,
Een van zijn beste stadsgezichten, in dit geval de Turfmarkt met op de achtergrond de Nieuwe Kerk te Delft. De afbeelding is geheel gestoffeerd in de stijl van de 19 e eeuw.
Het gehele schilderij is geïnspireerd op zijn grote voorbeeld namelijk Cornelis Springer.
Met dit stuk evenaart hij hem.
Het geheel is voorzien van een zeer smaakvolle vol houten lijst.

Jan Beekhout werd in 1937 te Rotterdam geboren. Hij volgde aldaar schilderlessen aan de Academie voor Beeldende Kunsten. Zijn werk wordt vanaf 1965 tentoongesteld in Nederland en Duitsland. Hij oogst veel bewondering met zijn klassieke stijl en detail van schilderen.

Jan Beekhout, born 1937 in Rotterdam

Description painting,
One of his best city views, in this case the Turfmarkt In Delft,with the Nieuwe Kerk in the background. The image is fully upholstered in the style of the 19th century.
The entire painting is inspired by his great example, Cornelis Springer.
With this piece he equals him.
The whole is provided with a very tasteful full wooden frame.

Jan Beekhout was born in 1937 in Rotterdam. There he took painting lessons at the Academy of Visual Arts. His work has been exhibited in the Netherlands and Germany since 1965. He is greatly admired for his classical style and detail of painting

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object