Walt Disney - vertelt van Pinocchio - met zeldzame stofomslag - unieke staat - Hardcover (1949)

Omschrijving
Walt Disney - vertelt van Pinocchio - met zeldzame stofomslag - unieke staat - Hardcover (1949)
Walt Disney - Zeer Fraai - 1 Album - L.J. Veen's uitgeversmaatschappij N.V.

Deze kavel bevat het mooiste Pinocchio boek dat ooit werd gemaakt in een vrijwel maagdelijke staat, inclusief de zeer zeldzame stofomslag. De stofomslag is van dun papier gemaakt dus vrijwel niet bewaard gebleven. Ook de voor- en achterhaft zijn prachtig; strak en vrijwel alle papier nog op de randen. Het boekje is volstrekt ongelezen en heeft bijna 90 jaar onaangeraakt in een donkere kast gelegen van iemand die van elk deeltje 1 exemplaar voor zichzelf bewaarde en na aankoop ongelezen weg legde. Het onaangeraakte en onaangetaste is ook goed te zien aan het egale van de kleur van het papier; vrijwel geen vlekjes. Dit exemplaar heeft een prachtige gelijkmatigheid van kleur van omslag en binnenwerk. Dit is dan ook een staat voor de fijnproever, deze kwaliteit is onvindbaar en nooit eerder heb ik een exemplaar in deze staat aangeboden zien worden.

Zie ook de foto's die een onderdeel vormen van de beschrijving. Ze verduidelijken de kwalificatie en beoordeling en geven een eerlijk beeld van de kwaliteit van dit prachtige exemplaar in een staat zoals men die geen tweede keer zult vinden. .

Kavelgegevens
Object
Album
Aantal items
1
Taal
Nederlands
Serie
Walt Disney
Titel
vertelt van Pinocchio - met zeldzame stofomslag - unieke staat
Jaar meest recente item
1949
Staat
Zeer Fraai
Binding/band
Hardcover
Extra's
Stofomslag
Uitgever
L.J. Veen's uitgeversmaatschappij N.V.
Tekenaar
Walt Disney
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen