Yrjö Kukkapuro - Haimi - Sofa - Ateljee

Omschrijving
Yrjö Kukkapuro - Haimi - Sofa - Ateljee
Finland - 1960-1969 - Hout, Leder

Zwart leren 2-zits bank, model Ateljee, ontworpen doior Yrjo Kukkapuro in de 60er jaren en geproduceerd door Haimi Finland.

De bak heeft een wit gelakt (origineel) houten frame, vernikkeld metalen poten en hij heeft nog de originele zwart leren bekleding.

Fraaie bank en wordt niet vaak aangeboden.

Afmet.: br: 162 cm ; d: 84 ; h: 73 ; zith: 41

De bank is in goede gebruikte staat met wat gebruikssporen. Op beide armleuningen heeft het leer cracquele en een kleine beschadiging (zie fotos). Het leer van de kussens is goed en ook de vulling van de kussens is nog heel goed. De singles zijn nog origineel en allemaal heel, wel een ietsje uitgerekt. Aan 1 zijkant wat lichte gebruikssporen op het frame (zie foto).

De bank zit prima!


Ophalen in Nes aan de Amstel of evt. Amsterdam


De bak kan ook verstuurd worden (binnen Europa). Hiervoor werken we samen met de meubelkoerier Magic Movers. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de bestemming en worden na de veiling opgevraagd. Ik reken de exacte prijs van de koerier door aan de koper.

Kavelgegevens
Object
Sofa
Materiaal
Hout, Leder
Ontwerper / Kunstenaar
Yrjö Kukkapuro
Fabrikant / Merk
Haimi
Model / Naam
Ateljee
Geschatte periode
1960-1969
Land van herkomst
Finland
Staat
Redelijke staat - zwaar gebruikt en mogelijk ontbreken er kleine onderdelen
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 65.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
of Inloggen