Nr. 47451247

Verkocht
Mini - Clubman Estate Ten "NO RESERVE" - 1981
Eindbod
€ 10,000
154 weken geleden

Mini - Clubman Estate Ten "NO RESERVE" - 1981

Deze zeldzame Mini Clubman "Ten" is een originele auto uitgerust met vele opties van destijds: - Een set Bepi Koelliker velgen en spatbordafwerking - Een Engels vinyldak - Een roestvrijstalen rek - Een set grootlichten - Een houten dashboard en een houten stuurwiel (origineel stuur inbegrepen) De carrosserie werd in 2019 volledig gerestaureerd en volledig overgespoten in de originele kleur; de lichtmetalen velgen werden gerestaureerd en alle afdichtingen en sierlijsten zijn nieuw of gerestaureerd. Ook het zeldzame vinyldak werd gerestaureerd, evenals het originele roestvrijstalen rek, en alle wortelhouten delen op het dashboard werden behandeld. De chroomdelen werden gepolijst of vervangen en zijn nog in zeer goede staat. De mechanische onderdelen werden in 2019 gerestaureerd en in maart 2021 aangevuld met: 1 - Nieuwe rempomp en remsysteem. 2 - Nieuwe pomp en volledige restauratie van het koppelingssysteem. 3 - Revisie van het elektrische gedeelte van de motor met gloeibougie, verdeler, dynamo, bougiekabels, enz. 4 - Volledige revisie van het koelsysteem met waterpomp, volledige revisie van de radiator, thermostaatdeksel en nieuwe leidingen. 5 - Volledige onderhoudsbeurt. De kosten voor de monteurs alleen al bedroegen 2.400 euro aangaande reserveonderdelen en arbeidsloon, facturen en fotografische documentatie beschikbaar. Reguliere inspectie gekeurd in april 2021 en geldig tot april 2023. Deze Clubman is echt een zeer solide juweeltje dat zeer goed loopt en makkelijk op de weg rijdt. Het is zeldzaam om een auto te vinden die zo netjes en compleet is met originele elementen. De test die werd uitgevoerd met een diktemeter wat betreft de carrosserie gaf uitstekende resultaten en bracht geen significante ongelukken aan het licht; een test wat betreft de motorcompressie gaf uitstekende resultaten (zie foto's). Originele fabrieksmotor met matching numbers, zoals vermeld op het registratiecertificaat. Enkele video's van de auto, van het gebruik en van de motor zijn beschikbaar: neem contact op met Catawiki. Documenten in orde en klaar voor de eigendomsoverdracht of export. Bieders zijn van harte welkom om het voertuig te bezichtigen en een proefrit te maken, hij staat in Quarrata 51039, PT, Italië. Stuur a.u.b. een bericht naar Catawiki om een afspraak te maken. Wij regelen de eigendomsoverdracht of exportdocumenten op afstand; betaalbare levering in Italië, Europa en naar de rest van de wereld. Volg onze veilingen zonder minimumverkoopprijs, met maandelijkse vele voertuigen.

Nr. 47451247

Verkocht
Mini - Clubman Estate Ten "NO RESERVE" - 1981

Mini - Clubman Estate Ten "NO RESERVE" - 1981

Deze zeldzame Mini Clubman "Ten" is een originele auto uitgerust met vele opties van destijds:

- Een set Bepi Koelliker velgen en spatbordafwerking
- Een Engels vinyldak
- Een roestvrijstalen rek
- Een set grootlichten
- Een houten dashboard en een houten stuurwiel (origineel stuur inbegrepen)

De carrosserie werd in 2019 volledig gerestaureerd en volledig overgespoten in de originele kleur; de lichtmetalen velgen werden gerestaureerd en alle afdichtingen en sierlijsten zijn nieuw of gerestaureerd.

Ook het zeldzame vinyldak werd gerestaureerd, evenals het originele roestvrijstalen rek, en alle wortelhouten delen op het dashboard werden behandeld.

De chroomdelen werden gepolijst of vervangen en zijn nog in zeer goede staat.

De mechanische onderdelen werden in 2019 gerestaureerd en in maart 2021 aangevuld met:

1 - Nieuwe rempomp en remsysteem.
2 - Nieuwe pomp en volledige restauratie van het koppelingssysteem.
3 - Revisie van het elektrische gedeelte van de motor met gloeibougie, verdeler, dynamo, bougiekabels, enz.
4 - Volledige revisie van het koelsysteem met waterpomp, volledige revisie van de radiator, thermostaatdeksel en nieuwe leidingen.
5 - Volledige onderhoudsbeurt.

De kosten voor de monteurs alleen al bedroegen 2.400 euro aangaande reserveonderdelen en arbeidsloon, facturen en fotografische documentatie beschikbaar.

Reguliere inspectie gekeurd in april 2021 en geldig tot april 2023.

Deze Clubman is echt een zeer solide juweeltje dat zeer goed loopt en makkelijk op de weg rijdt. Het is zeldzaam om een auto te vinden die zo netjes en compleet is met originele elementen.

De test die werd uitgevoerd met een diktemeter wat betreft de carrosserie gaf uitstekende resultaten en bracht geen significante ongelukken aan het licht; een test wat betreft de motorcompressie gaf uitstekende resultaten (zie foto's).

Originele fabrieksmotor met matching numbers, zoals vermeld op het registratiecertificaat.

Enkele video's van de auto, van het gebruik en van de motor zijn beschikbaar: neem contact op met Catawiki.

Documenten in orde en klaar voor de eigendomsoverdracht of export.

Bieders zijn van harte welkom om het voertuig te bezichtigen en een proefrit te maken, hij staat in Quarrata 51039, PT, Italië.
Stuur a.u.b. een bericht naar Catawiki om een afspraak te maken.

Wij regelen de eigendomsoverdracht of exportdocumenten op afstand; betaalbare levering in Italië, Europa en naar de rest van de wereld.

Volg onze veilingen zonder minimumverkoopprijs, met maandelijkse vele voertuigen.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object