Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 47738533

Niet meer beschikbaar
Renault - Dauphine Gordini rally replica - 1966
Bieden gesloten
150 weken geleden

Renault - Dauphine Gordini rally replica - 1966

Renault Dauphine Gordini (Rally replica) in pas gerestaureerde staat. Dit betreft een Nut and Bolt restauratie, de wagen is dus tot het laatste schroefje uit elkaar geweest waar bij alle bouten en moeren opnieuw verzinkt zijn evenals div. steunen en slotvangers, veren, etc. Alle ophangingsdelen zoals draagarmen, vooras, achteras etc. zijn met glasparel gestraald en in een industriële epoxy lak gezet. Alle draagarmbussen, versnellingsbak-ophangrubbers en motor-ophangrubbers zijn vernieuwd, evenals alle deurrubbers en raamrubbers. De remklauwen zijn gereviseerd en de hoofdrem-cylinder en remschijven zijn vernieuwt waarbij de remvloeistof DOT 5 (silicone) is gebruikt, dit heeft als voordeel dat het geen vocht aantrekt. De motor en versnellingsbak zijn gereviseerd waarbij de motor is opgebouwd met veel Autobleu tuning-onderdelen zoals tot 904cc grote cyilinderbussen en zuigers, nokkenas, in en uitlaatspruitstuk en kleppendeksel. De koelvin is vervangen door een temperatuur geregelde elektrische fan. De uitlaat is een NOS Abarth met een prachtige sound. Er is eveneens een 123 electronische ontsteking en elektrische benzinepomp gemonteerd Een en ander moet het vermogen van de motor op minstens 50 pk brengen, voor een exacte afstelling zal de wagen na het inlopen op de vermogensbank moeten. Om de wagen ook in hedendaagse goed te kunnen gebruiken is de wagen omgebouwd naar 12 Volt, het exclusieve dashboard is voorzien van een uitgebreid instrumentarium zoals op de foto's is te zien. De auto is in Renault geel 2k lak gespoten en voorzien van RVS bumpers en Cibié mistlampen en voorzien van period correct stickers. Hij staat op exclusieve lichtmetalen AWB velgen met nieuwe banden. Alle 6 volt onderdelen, originele stoelen en dashboard worden meegeleverd ook de niet gebruikte rvs voorbumperhoeken en steunen. De onderzijde en binnenkant kokers zijn met WAXOIL behandeld. De restauratie heeft in het afgelopen jaar plaatsgevonden. Dit is een exclusieve en zeer opvallende verschijning die het op elke show en meeting goed zal doen. De auto kan in Delfzijl, Nederland bezichtigd en afgehaald worden.

Nr. 47738533

Niet meer beschikbaar
Renault - Dauphine Gordini rally replica - 1966

Renault - Dauphine Gordini rally replica - 1966

Renault Dauphine Gordini (Rally replica) in pas gerestaureerde staat.
Dit betreft een Nut and Bolt restauratie, de wagen is dus tot het laatste schroefje uit elkaar geweest waar bij alle bouten en moeren opnieuw verzinkt zijn evenals div. steunen en slotvangers, veren, etc.

Alle ophangingsdelen zoals draagarmen, vooras, achteras etc. zijn met glasparel gestraald en in een industriële epoxy lak gezet.
Alle draagarmbussen, versnellingsbak-ophangrubbers en motor-ophangrubbers zijn vernieuwd, evenals alle deurrubbers en raamrubbers.

De remklauwen zijn gereviseerd en de hoofdrem-cylinder en remschijven zijn vernieuwt waarbij de remvloeistof DOT 5 (silicone) is gebruikt, dit heeft als voordeel dat het geen vocht aantrekt.

De motor en versnellingsbak zijn gereviseerd waarbij de motor is opgebouwd met veel Autobleu tuning-onderdelen zoals tot 904cc grote cyilinderbussen en zuigers, nokkenas, in en uitlaatspruitstuk en kleppendeksel.

De koelvin is vervangen door een temperatuur geregelde elektrische fan.

De uitlaat is een NOS Abarth met een prachtige sound.

Er is eveneens een 123 electronische ontsteking en elektrische benzinepomp gemonteerd

Een en ander moet het vermogen van de motor op minstens 50 pk brengen, voor een exacte afstelling zal de wagen na het inlopen op de vermogensbank moeten.
Om de wagen ook in hedendaagse goed te kunnen gebruiken is de wagen omgebouwd naar 12 Volt, het exclusieve dashboard is voorzien van een uitgebreid instrumentarium zoals op de foto's is te zien.

De auto is in Renault geel 2k lak gespoten en voorzien van RVS bumpers en Cibié mistlampen en voorzien van period correct stickers.
Hij staat op exclusieve lichtmetalen AWB velgen met nieuwe banden.

Alle 6 volt onderdelen, originele stoelen en dashboard worden meegeleverd ook de niet gebruikte rvs voorbumperhoeken en steunen.

De onderzijde en binnenkant kokers zijn met WAXOIL behandeld.

De restauratie heeft in het afgelopen jaar plaatsgevonden.

Dit is een exclusieve en zeer opvallende verschijning die het op elke show en meeting goed zal doen.

De auto kan in Delfzijl, Nederland bezichtigd en afgehaald worden.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object