Pers

De veiling werd in samenwerking met de erfgenamen van tekenaar Willy Vandersteen georganiseerd ter ere van 75 jaar Suske en Wiske
Ter gelegenheid organiseert Catawiki vier veilingen waarin door Niki Lauda gesigneerde helmen en zeldzame Ferrari modelauto’s onder de hamer gaan.
Catawiki veilt hoogwaardig presterende "Bull" Lamborghini
75 jaar na de bevrijding wordt zeldzaam Wilhelminamuntstuk uit 1944 voor 8.500 euro geveild
Onderzoek van Catawiki geeft inzicht in het verzamelgedrag van Nederlanders
Een groot deel van Barney’s collectie onder de hamer op Catawiki
2019 gaat de boeken in als meest succesvolle jaar van het online platform als het gaat om stripboeken
Catawiki veilt de enige beschikbare helm uit het succesvolle 2017 seizoen
Catawiki veilt het Supergirlkostuum van actrice Helen Slater
Kunstenaars en kunstexperts delen ervaringen en tips op de vernieuwde Affordable Art Fair in Amsterdam
Kunstenaars en kunstexperts delen ervaringen en tips op de vernieuwde Affordable Art Fair in Amsterdam
Online platform Catawiki onthult de must-have fashion items voor dit seizoen
Cameralens uit Koude Oorlog geveild op Catawiki
Rob Holliday, gitarist en bassist van de hardrockband, verkoopt de gesigneerde Gibson Les Paul Classic die hij gebruikte (en vernielde) tijdens de ‘Rape of the World’ tour in 2008
Nicole Schraven maakt overstap van traditioneel veilinghuis naar online platform
Het online platform trapt de eerste 'no reserve price’ veilingen in het segment van de klassieke auto's af met Ferrari, Lamborghini, Porsche en Mercedes
Op 21 juni 1948 werd een nieuwe technologie gelanceerd die de muziekindustrie voor altijd zou veranderen: de lp. Zeventig jaar later is de langspeelplaat nog net zo populair als twintig jaar geleden. Komt dit door het authentieke geluid, het verzamelplezier of door de prachtige albumkunst? Denny Hoekstra, vinylexpert bij Europa's toonaangevende veilingplatform Catawiki, legt uit waarom hij meent dat vinylplaten weer populair zijn en hoe hij denkt dat de toekomst van de lp-markt eruit zal zien.
'De avonturen van Rikki en Wiske', het allereerste Suske en Wiske stripalbum uit 1946, is gisteravond voor ruim 9.000 euro geveild bij online veilingplatform Catawiki. Niet eerder werd er zoveel geld voor deze strip betaald. Het oude record uit 2015 stond op 4.000 euro.
De aankomende royal wedding van Prins Harry en Meghan Markle doet de markt in koninklijke memorabilia weer stijgen.
Mensen die altijd al iets bijzonders in huis hebben willen halen, kunnen deze week terecht bij online veilingwebsite Catawiki. Daar wordt op dit moment namelijk een stuk van de oudste meteoriet ter wereld geveild. Volgens national history expert Trevor Boyd van online veilingplatform Catawiki is de Muonionalusta Meteoriet maar liefst 4,5 miljard jaar oud en waarschijnlijk het oudste object op aarde.
Het werk van de Spaanse schilder heeft een geschatte veilingwaarde van 200.000 tot 300.000 euro.
Snelheid, glamour en gevaar zijn de belangrijkste ingrediënten van het stayeren uit de 20e eeuw.
Edelsteenliefhebbers en investeerders kunnen deze week hun slag slaan bij online veilingwebsite Catawiki. Daar is namelijk een kavel in de veiling dat omschreven kan worden als uiterst zeldzaam. Het gaat om een 25.13 karaat diamant met uitzonderlijke zuiverheid en van een grootte die zelden op de markt te zien is. De diamant heeft een geschatte waarde van meer dan 5 miljoen euro.
Hoeveel zou u willen betalen voor wat haar van uw favoriete beroemdheid? Voor sommige mensen is dit ondenkbaar, maar er zijn fans die bereid zijn om duizenden euro's uit te geven voor het haar van een bekende persoonlijkheid.