Overig

Kunst maakt onderwijs mogelijk

Catawiki organiseert deze week een speciale kunstveiling. De kunstveiling bestaat uit hedendaagse werken van jonge kunstenaars uit verschillende culturen. De opbrengst van deze veiling gaat naar de ABURY stichting. Deze stichting is onder andere actief in het Atlasgebergte. Daar geeft het les aan vrouwen en kinderen in lezen, schrijven en gezondheid. Daarnaast stimuleert ABURY de creativiteit van deze mensen.

De kunstwerken zijn gemaakt door jonge kunstenaars naar aanleiding van het project “Pass on the Flame”. Dit is een project waarbij kunstenaars uit verschillende landen worden uitgedaagd om aan de slag te gaan met het culturele verleden van een vreemd land. Door met hun eigen culturele achtergrond bezig te zijn, geven zij vreemde culturen weer een nieuw leven.

De veiling op Catawiki bestaat uit diverse tassen, schilderijen en houtobjecten van verschillende straatartiesten. De veiling loopt nog tot en met zondag 8 mei en is hier te bezoeken.

Maak je gratis Catawiki account aan

Bij Catawiki wordt u elke week verrast met ons aanbod van bijzondere objecten. Meld u vandaag aan en verken onze wekelijkse veilingen die door ons team van gespecialiseerde experts worden samengesteld.

Maak account
Deel dit artikel
Close Created with Sketch.
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki account aan te maken, kunt u bieden op een van onze 35.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
Registreer nu!