Overig

Catawiki TT Festival veilingen 2016

Catawiki is dit jaar de hoofdsponsor van het TT Festival. Vanwege dit sponsorschap organiseert Catawiki in samenwerking met het TT Festival en het TT Museum twee bijzondere online themaveilingen. Er wordt een algemene motorveiling georganiseerd en een TT Museum veiling. Voor deze twee veilingen worden nog bijzondere objecten gezocht. Hieronder worden de twee themaveilingen omschreven.

TT Assen Motorenveiling
Allereerst gaat er op vrijdag 17 juni een algemene motorveiling van start op Catawiki. Voor deze veiling zijn we op zoek naar motoren die een link hebben met de motorsport. Dit kunnen oude motoren zijn van beroemde motorcoureurs of motoren met een MotoGP-geschiedenis. Zowel klassieke motoren, sportmotoren als zijspanmotoren zijn uitermate geschikt voor deze veiling. Via de onderstaande knop kan worden aangeboden voor deze veiling.

Aanbieden voor TT Assen Motorenveiling

TT veiling voor het TT Museum
Exact één week later, op vrijdag 24 juni, gaat een TT Museum veiling van start. Voor deze veiling zoeken we bijzondere TT gerelateerde objecten. Denk hierbij aan petjes, vlaggen of posters die gesigneerd zijn door bekende MotoGP coureurs of artiesten die op het TT Festival optreden. De opbrengst van deze veiling gaat rechtstreeks naar het TT Museum. Voor deze veiling kan aangeboden worden via onderstaande link.

Aanbieden voor TT memorabilia veiling

Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze veilingen?
Neem dan contact op via: tt@catawiki.nl

 Hoe werkt verkopen via Catawiki?

Deel dit artikel