Overig

Heb jij met je oude Pokémon kaarten goud in handen?

Heb je nog oude Pokémon kaarten thuis liggen? Dan heb je misschien wel goud in handen! Na 20 jaar is Pokémon nog altijd razend populair. Sterker nog, sinds de lancering van de Pokémon Go App lijkt de halve wereld opnieuw verslaafd te zijn geworden aan Pokémon. Wij namen de Pokémon rage uit de 90ties onder de loep: de Pokémon ruilkaarten. Herinner jij het je nog? En heb je ze nog bewaard? Lees snel verder, want wie weet heb je goud in handen..

 In samenwerking met Diana van der Valk - expert trading cards

Het begon allemaal in 1996 in Japan. Al snel ontstond er enorme hype rondom Pokémon en de kaarten en verzamelden miljoenen kinderen over de hele wereld ze. Nu, precies 20 jaar later, blijkt dat veel Pokémon kaarten een fortuin waard zijn. De allerduurste Pokémon kaart (de Pikachu Illustrator) is vanwege zijn zeldzaamheid ruim 100.000 dollar waard. De kans dat deze nog bij jou op zolder ligt is echter niet zo groot, omdat er slechts 4 van gemaakt zijn.

De reguliere kaarten zijn dan wel geen 100.000 dollar waard, maar beslist een mooi bedrag. Hoeveel zal onderstaande kaart bijvoorbeeld opleveren? Klik snel op de link om het te ontdekken.


De Charizard-kaart

3 ongeopende Pokémon pakjes, hoeveel zijn ze waard?

Ook de nieuwste kaarten zijn veel geld waard

Elke week organiseren wij een Trading Cards veiling, waarin elke week opnieuw individuele Pokémon kaarten en ongeopende pakjes worden geveild voor tientallen euro’s. Was jij vroeger een fanatieke verzamelaar, of hebben je kids een indrukwekkende verzameling opgebouwd? Dan loont het zeker om ze van zolder te halen. Meld je aan als verkoper op Catawiki en bied deze oude verzamelkaarten aan voor onze veiling. Onze Trading Cards veilingmeester is gespecialiseerd in Pokémon kaarten en zal elke kaart of set naar waarde inschatten. Wacht niet te lang - Gotta Catch 'Em All !

Maak je gratis Catawiki account aan

Bij Catawiki wordt u elke week verrast met ons aanbod van bijzondere objecten. Meld u vandaag aan en verken onze wekelijkse veilingen die door ons team van gespecialiseerde experts worden samengesteld.

Maak account
Deel dit artikel
Close Created with Sketch.
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki account aan te maken, kunt u bieden op een van onze 35.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
Registreer nu!