Verkooptips

Vijf redenen om deze winter te verkopen op de online veilingen van Catawiki

De donkere dagen voor kerst zijn weer aangebroken... Mensen zijn op zoek naar bijzondere en spannende cadeaus en zijn in koopstemming. Maar wat betekent dat voor jou? Een mooie kans om je spullen te verkopen! Heb je je wel eens afgevraagd hoe het is om te verkopen aan mensen over de hele wereld? Of waar je jouw bijzondere objecten voor een goede prijs kunt verkopen? Het is hét moment, en Catawiki is de juiste plaats! Hier zijn 5 goede redenen om in deze decembermaand te beginnen met online verkoop...

1. Je verdient er extra geld mee voor de dure feestdagen
Met 14 miljoen bezoekers per maand, is het niet moeilijk geld te verdienen met de verkoop van jouw objecten op onze wekelijkse veilingen. Je kunt zoveel objecten aanbieden als je wilt, helemaal gratis. Dat is toch het proberen waard? Er zijn meer dan 80 categorieën om uit te kiezen, van moderne kunst tot antiek en horloges. Vindt de juiste categorie voor jouw object, en jouw object wordt aan miljoenen potentiële kopers getoond! In deze tijd van het jaar is het voor iedereen immers handig om wat extra geld te kunnen besteden!


2. Je zorgt voor een opgeruimd huis
Als je nog een oude postzegelverzameling of oude boeken op zolder hebt liggen, waarom zou je die dan niet op de veiling aanbieden? Een mooie manier om de boel op te ruimen en ruimte vrij te maken, zodat je helemaal klaar bent voor de feestdagen! Wie weet welke onverwachte schatten je tegenkomt op zolder? Het is tijd om daar achter te komen!

3. Je maakt anderen blij met jouw bijzondere objecten
Soms is het moeilijk om afscheid te nemen van dingen waar je aan gehecht bent. Er kleven herinneringen aan of ze hebben sentimentele waarde. Catawiki is een community van verzamelaars en nostalgische liefhebbers uit de hele wereld - jouw geliefde object komt bij iemand terecht die het net zo zal koesteren als jij. Het vindt dus niet alleen een nieuw thuis, je maakt de nieuwe eigenaar er ook erg gelukkig mee!


4. Het is eenvoudig, zonder gedoe
Verkopen op Catawiki is eenvoudig. Je hoeft je huis er niet voor uit - je kan alles vanuit je luie stoel doen. Van het registeren als verkoper tot het aanbieden van het object voor de veiling, we hebben al die stappen zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Twijfel je ergens over? Onze toegewijde klantenservice helpt je graag verder.

5. Het is veilig en vertrouwd  
De veilingen worden samengesteld door ons team van professionele en gespecialiseerde experts. Zo kunnen we garanderen dat alleen objecten van hoge kwaliteit geveild worden. Onze experts staan ook klaar om je te helpen bij het veilingproces. Daarnaast hebben we een veilig en snel betalingssysteem, dat zowel kopers als verkopers beschermt. Je hoeft je object pas op te sturen als de koper het geld heeft overgemaakt. Als je verkoopt op Catawiki, ben je verzekerd van een veilig proces en de nodige ondersteuning.


Dit is de tijd van het jaar die je viert met je familie en geliefden. Een mooie tijd om wat extra geld te verdienen, spullen op te ruimen en plezier te hebben! Ben je er klaar voor? De eerste stap is simpel. Om te beginnen registreer je je als verkoper.

Catawiki is het snelst groeiende veilingplatform van Europa. Met meer dan 300 wekelijkse veilingen in 80 categorieën, is Catawiki het belangrijkste online platform voor het kopen en verkopen van bijzondere objecten voor de feestdagen.

Maak je gratis account aan
Bij Catawiki zul je iedere week versteld staan van de indrukwekkende en bijzondere objecten die aangeboden worden. Registreer je vandaag en ontdek onze wekelijkse veilingen, die door ons team van gespecialiseerde experts worden samengesteld.
Deel dit artikel
Close Created with Sketch.
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
Registreer nu