Verkooptips

Ga schatzoeken met de Catawiki-app

Door Simone | 21 juni 2019

Of je nu in je vrije tijd je huis gaat herinrichten, een roadtrip gaat maken of lekker gaat lezen, met onze app vind je alles wat je nodig hebt, waar je ook bent. Hier zijn een paar redenen om de Catawiki-app te gebruiken.

Mis nooit meer iets

Of je nu mijlenver van huis bent of in je tuin zit, je hoeft je geen zorgen te maken dat je overboden wordt of dat bijzondere object misloopt. We houden je op de hoogte van objecten die je hebt toegevoegd aan je favorieten, je kunt je bestellingen volgen, je betalingen bekijken en je meldingen beheren. Belangrijker nog, als je hebt geboden op een object, maar iemand anders heeft je overboden, dan sturen we je een melding op je telefoon. Op deze manier kun je altijd de touwtjes in handen houden en het winnende bod plaatsen.

Verkennen is super eenvoudig

Onze app is speciaal gemaakt voor mensen die vaak onderweg zijn. Dankzij de intuïtieve navigatie kun je in onze app moeiteloos meer dan 300 veilingen doorzoeken op zoek naar die vintage zonnebril of die Vespa die je hart sneller doet kloppen.

Speciaal afgestemd op jouw wensen

Wanneer je de app voor de allereerste keer opent, stellen we je een paar vragen over waarin je geïnteresseerd bent. We gebruiken deze informatie om je ervaring aan te passen aan je voorkeuren en om je objecten aan te bevelen waarvan we denken dat je ze leuk zult vinden. Ook kun je populaire objecten, uitgelichte veilingen en je recent bekeken objecten zien.

Verkopen wordt nog makkelijker

In de app kun je foto's maken en ze direct uploaden, wat vooral goed werkt als het zonnig is, omdat natuurlijk licht het beste is voor foto's. En betere foto's zorgen meestal voor meer bieders en een hogere verkoopprijs. Je hoeft ook niet steeds op die verversknop te drukken; we sturen je een melding wanneer je object is goedgekeurd voor de veiling en nog een wanneer het is verkocht.

Het is gratis!

De mooiste dingen in het leven zijn gratis en dat geldt ook voor onze app. Je kunt deze gratis downloaden, je gratis registreren en gratis objecten voor de veiling indienen. We rekenen enkel een kleine vergoeding als je daadwerkelijk iets hebt gewonnen of verkocht: kosten voor Kopersbescherming van 9% voor de objecten die je hebt gewonnen, of een verkoperscommissie van 12,5% (exclusief btw) voor de objecten die je hebt verkocht.

____________________

Download onze app

Deze artikelen vind je misschien ook interessant:

Maak je gratis account aan
Bij Catawiki zul je iedere week versteld staan van de indrukwekkende en bijzondere objecten die aangeboden worden. Registreer je vandaag en ontdek onze wekelijkse veilingen, die door ons team van gespecialiseerde experts worden samengesteld.
Deel dit artikel
Close Created with Sketch.
Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
Registreer nu